Orban, atac FĂRĂ PRECEDENT: face praf Guvernul lui Florin Cîțu și anunță DEZASTRUL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu a mai întâlnit un aselemea val împotriva PNL care a primit încrederea oamenilor de a guverna, în schimb le-a dat celor care i-au votatsepararea partidului în două tabere, cea câştigătoare şi cea pierzătoare.

”Eu nu am întâlnit, vă spun sincer, un asemenea val împotriva noastră. Nu neapărat împotriva mea. Sigur că mă afectează şi pe mine, până la urmă. Nu e provocat de mine. Oamenii au avut încredere în nou, oamenii ne-au dat votul, câţi au venit la vot. Dar oamenilor le-am promis 4 ani de pace şi construcţie, patru ani de dezvoltare şi democraţie (…) Asta aşteaptă de la noi. Ce le-am dat în schimb, de la 30 mai? Scandal, atacuri, preocupare aproape zero pentru actul de guvernare, fărâmarea partidului şi fragmentarea coaliţiei, aproape separarea partidului în doup tabere: tabăra câştigătoare şi tabăra pierzătoare. Cum să te numeşti tu echipa câştigătoare? Ce alegeri ai câştigat tu, echipa câştigătoare ca să te numeşti echipa câştigătoare? ”, a declarat Ludovic Orban, la Deva, sâmbătă după-amiază, informează News.ro.

Orban a adăugat că evaluările PNL de dinainte de criza guvernamentală nu erau unele optimiste.

”Nu aş vrea să vă spun ce sondaje şi mai ales nu am evaluări post-criză, dar evaluările dinainte de această criză guvernamentală nu erau deloc de natură a ne face optimişti. Mai avem nu foarte mult până în 25 septembrie, putem reclădi încrederea oamenilor în noi”, a mai declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.