GENERAL

Orban, atac FĂRĂ PRECEDENT: face praf Guvernul lui Florin Cîțu și anunță DEZASTRUL

orban suparat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu a mai întâlnit un aselemea val împotriva PNL care a primit încrederea oamenilor de a guverna, în schimb le-a dat celor care i-au votatsepararea partidului în două tabere, cea câştigătoare şi cea pierzătoare.

”Eu nu am întâlnit, vă spun sincer, un asemenea val împotriva noastră. Nu neapărat împotriva mea. Sigur că mă afectează şi pe mine, până la urmă. Nu e provocat de mine. Oamenii au avut încredere în nou, oamenii ne-au dat votul, câţi au venit la vot. Dar oamenilor le-am promis 4 ani de pace şi construcţie, patru ani de dezvoltare şi democraţie (…) Asta aşteaptă de la noi. Ce le-am dat în schimb, de la 30 mai? Scandal, atacuri, preocupare aproape zero pentru actul de guvernare, fărâmarea partidului şi fragmentarea coaliţiei, aproape separarea partidului în doup tabere: tabăra câştigătoare şi tabăra pierzătoare. Cum să te numeşti tu echipa câştigătoare? Ce alegeri ai câştigat tu, echipa câştigătoare ca să te numeşti echipa câştigătoare? ”, a declarat Ludovic Orban, la Deva, sâmbătă după-amiază, informează News.ro.

Orban a adăugat că evaluările PNL de dinainte de criza guvernamentală nu erau unele optimiste.

”Nu aş vrea să vă spun ce sondaje şi mai ales nu am evaluări post-criză, dar evaluările dinainte de această criză guvernamentală nu erau deloc de natură a ne face optimişti. Mai avem nu foarte mult până în 25 septembrie, putem reclădi încrederea oamenilor în noi”, a mai declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.