Orban a ordonat! Incepe ‘Operațiunea MAZILIREA Avocatului Poporului’


Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că le va cere parlamentarilor liberali să caute soluții pentru destituirea Avocatului Poporului, Renate Weber. Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a recepționat mesajul liderului și anunță faptul că, luni vor fi demarate operațiunile de revocare din funcție a Avocatului Poporului.

”Luni vom demara procedurile de revocare din funcție a doamnei Renate Weber, care s-a transformat in apărătorul pensiilor nesimțite!

Avocatul Poporului și-a depășit atribuțiile constituționale inițiind un demers împotriva…poporului roman, care dorește tăierea pensiilor speciale și respectarea principiului contributivității.

A invoca neconstituționalitatea legii pe motiv de discriminare înseamnă cinism, in condițiile in care 5 milioane de romani primesc pensie după contribuție.

Citiți și:  Avocatul Poporului, Renate Weber: "Decizia de a interna e o decizie politică sau medicală?”

Renate Weber este apărătorul pensiilor speciale nesimtite, cum este cazul fostului comandant al penitenciarului Colibași, care încasează o pensie specială de 75.000 lei. Probabil omul mănâncă cu 10 guri…”, scrie Florin Roman.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU