Orban a făcut anunțul zilei! BREAKING NEWS


Decizie radicală. Ludovic Orban a făcut anunțul zilei. Premierul a anunțat cât se va prelungi starea de alertă și care este următorul plan al Guvernului.

Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că va cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, nu 15 aşa cum a solicitat PSD.

”Vom cere stare de alertă pentru 30 de zile”, a anunţat Orban, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Întrebat care este planul în cazul în care starea de alertă nu va fi votată de Parlament, Orban s-a declarat încrezător.

”Am încredere că va exista o majoritate în Parlament care să înţeleagă nevoia prelungirii stării de alertă şi care să înţeleagă că nu pot pune în pericol viaţa şi sănătatea românilor numai ca să să obţină câştiguri ieftine, de natură politico-electorală”.

Nu a discutat cu PSD
Totodată, premierul a mai precizat că nu a avut ”nicio discuţie cu cei din PSD” cu privire la această modificare.

Pe de altă parte, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu susținea că deşi este preşedintele Camerei Deputaţilor unde ar trebui să se aprobe din nou starea de alertă, nu are nicio discuţie instituţională pe această temă şi nu a văzut niciun document care să justifice prelungirea stării de alertă.

De asemenea, liderul PSD avea o altă opinie. Potrivit acestuia, starea de alertă trebuia eliminată, iar România trebuia să treacă la o stare intermediară, care să nu dureze mai mult de 15 zile.

Sursa; capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.