PENIBIL. Orban a condus o ședință de guvern după ce s-a îmbătat cu palincă

O dezvăluire cel puțin ciudată a fost făcută azi-noapte, aproape de miezul nopții. Ludovic Orban ar fi condus beat. Nu o mașină ca și Florin Cîțu, ci o ședință de guvern.

Site-ul Știripesurse deținut de fostul jurnalist, omul de afaceri Iosif Buble și soția sa Diana Tușa, ex-PNL, acum deputat PSD, lansează o acuzație extrem de gravă la adresa fostului prim-ministru Ludovic Orban. Stiripesurse susține, nici mai mult nici mai puțin, că în urmă cu câteva luni, pe vremea când era prim-ministru, Ludovic Orban s-a îmbătat atât de tare în timpul unei ședințe de guvern încât nu a fost în stare să o ducă până la capăt. Mai mult, cea care a pus capăt momentului penibil ar fi fost șefa sa de cabinet, care a văzut cum mai mulți miniștri au părăsit sala.

În mod evident această informație este furnizată de #teamflorincitu care vrea să contracareze campania de dezvăluiri la adresa premierului Florin Cîțu. Acesta a fost acuzat că în urmă cu 20 de ani a condus băut, a fost arestat și a făcut 2 zile de închisoare în statul american Iowa.

Iată fragmentul cel mai important din “știrea“ mai sus menționată:

“Sursele nostre spun că ședința din 28 octombrie 2020 ar fi fost condusă de către premierul de la acea vreme după ce ar fi băut pălincă. Potrivit unor martori participanți la ședința invocată, Ludovic Orban ar fi consumat băuturi alcoolice, alături de alți colegi din executiv, în spațiul din spatele sălii de ședințe de guvern, unde de obicei este mâncare.

Informațiile STIRIPESURSE.RO mai susțin că această ”petrecere neconvențională” ar fi ținut până la miezul nopții. Totodată, mai mulți miniștri au părăsit ședința de guvern când au văzut starea premierului.

Aceleași surse ne-au mai precizat că Orban ar fi fost într-o accentuată stare de ebrietate, încât, după ce a băut atât de mult, a reluat ședința, dar nu mai era în stare să o conducă. A respins câteva acte normative, iar după ce l-a văzut în ce stare era, șefa sa de cabinet i-a spus să încheie ședința

STIRIPESURSE.RO l-a contactat pe Ludovic Orban pentru a comenta informațiile, însă președintele Camerei Deputaților nu a răspuns, până la momentul publicării articolului.“.

O întâmplare penibilă, care dacă este adevărată, demonstrează calitatea confruntării politice din PNL în perspectiva congresului de alegere a unui nou președinte.

Interesant este că în urmă cu câteva luni site-ul mai sus menționat fusese acuzat că face jocurile #teamorban publicând articole false:

Ei (n.n. echipa lui Orban) publicaseră, în timp ce discutam, un articol mincinos într-o publicaţie on-line (n.n. știripesurse) în care au cont direct cu username şi parolă, (deci fără să treacă prin filtrul redacţiei) au trimis repede (tot în timpul discutiilor!!!) articolul (care reflecta clar discuţiile noastre, dar fals) la presă şi pe grupurile lor de whatsapp. Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu aşa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuţiile private dar pe invers”, a scris, joi seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *