Orban A CEDAT in fata jurnalistlor: A FUGIT!

Ludovic Orban s-a supărat și a fugit din calea jurnaliștilor, care insistau să afle de ce și-a serbat fostul premier ziua de naștere fără să respecte normele de siguranță.

Ludovic Orban, fost premier al României, s-a enervat atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre ziua sa de naștere. Marți, președintele Partidului Național Liberal (PNL) a împlinit 58 de ani. A fost din nou în centrul atenției, pentru că au apărut imagini de la petrecere. Participanții nu purtau măști și nu respectau distanțarea fizică. Orban s-a enervat atunci când a fost luat la întrebări, astăzi, pe această temă.

El a vorbit însă despre primul concert care va fi organizat în București, după ridicarea multora dintre restricțiile adoptate în timpul pandemiei de coronavirus. „Va fi organizat în aer liber, cu distanțare, cu mască, cei care vor veni fie sunt vaccinați, fie vor fi testați”

Citiți și:  Colonel Florin Șinca: "La noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu"

Sursa; evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!