“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Orașul din România unde gropile din asfalt sunt reclamate prin WhatsApp

gropi 9 800x550

Locuitorii din Sibiu sunt rugați de către Primăria municipiului să participe la operațiunea de monitorizare a gropilor apărute în asfalt pe străzile din oraș. Direcția Tehnică din cadrul Primăriei a pus la dispoziția șoferilor, și nu numai, o adresă de email, dar și un numar de WhatsApp.

”În prezent inspectorii Direcției Tehnice alcătuiesc situația cu străzile pe care sunt necesare astfel de intervenții, în urma verificărilor în teren. Pentru rezolvarea cu cât mai multă operativitate a acestor situații, așteptăm sesizările din partea cetățenilor pe adresa [email protected] sau pe WhatsApp, pe numărul de telefon 0732.810.940”, se arată în mesajul transmis de Primăria Sibiu. Primăria intenționează însă să extindă serviciul și pentru alte sesizări, precum gunoaiele depozitate ilegal, bănci rupte, copaci căzuți.

Primăria Sibiu anunță că, din 13 martie, vor fi reluate anumite lucrări de plombare, dar și reparații în mai multe zone din municipiu.

VEZI SI: CUM ITI VERIFICĂ SRI MESAJELE TRIMISE PE FACEBOOK ȘI PE WHATSAPP

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.