Orase romanesti TERORIZATE de clanuri tiganesti

camatari-465x390

La țigani nu culoarea pielii este problema.

De ce sunt urâți țiganii (majoritatea dintre ei)? Evident, nu din cauza culorii pielii, ci din cauza comportamentului antisocial.

Țiganii, în opinia mea, sunt una din cauzele imaginii de rahat pe care România o are în Occident. Și nu numai imaginea este problema. Românii obișnuiți plecați la muncă afară au avut de suferit nu de pe urma cetățenilor din respectivele țări, ci a țiganilor veniți din România. S-au băgat o groază de bani pentru integrarea lor socială, dar rezultatele sunt zero. Acești bani, fie au fost furați de tiganul PSD-ist Mădălin Voicu, sau de alți parlamentari, fie au ajuns la tot soiul de organizații țigănești care i-au cheltuit fără folos. Dar cea mai mare problemă pe care țiganii au creat-o în România înseamnă teroarea instaurată de clanurile țigănești. Iată, mai jos, câteva exemple, conform siteului asapteadimensiune.ro.

VEZI SI: Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara

 • Clanul țigănesc Barcsa terorizează orașul Reghin
  De ani buni, un clan de cămătari de etnie romă îi jupoaie de bani pe locuitorii orașului Reghin, județul Mureș, sub protecția autorităților locale. Victimele cămătarilor și familiile lor sunt amenințate cu moartea, obligate să fugă în străinătate, lăsate fără proprietăți sau aduse în pragul sinuiciderii, potrivit unui document al DIICOT Târgu Mureș, obținut de Evenimentul zilei. (Citeste mai mult la link-ul anterior.)
 • Țigani minori analfabeți, organizați în bande, au spart 300 de magazine
  Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Sectorul 3 au dus în fața procurorilor, ieri, șase minori care sunt acuzați că au spart 300 de magazine în mai multe sectoare din București.
 • În Timișoara, țiganii au făcut nunta pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, transformată cu această ocazie în birt
  Un scandal a izbucnit la Timisoara dupa aparitia unor fotografii pe internet care prezinta o nunta de țigani care au venit cu o limuzina si o caleasca la Catedrala Ortodoxa din orasul de pe Bega. Romii au incins mai apoi un chef chiar pe scarile Catedralei.
 • Decalogul clanurilor. Cele 10 legi ale mafiei țigănești
  LEGEA 6 – Omerta, tăcerea e de aur: Cei care sunt „pârâcioşi” sunt pedepsiţi automat de membrii clanurilor. Din acest motiv, locotenenţii unor lideri preferă să facă închisoare decât să ajungă la o înţelegere cu procurorii.

VEZI SI: VREAU SA FIU TIGAN

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *