“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Opozantul lui Viktor Orban a fost găsit mort într-un club!

Gergely Homonnay

Gergely Homonnay era un scriitor maghiar, susţinător al comunităţii LGBT şi opozant al premierului Viktor Orban. Acesta a fost găsit mort chiar în baia unui club select. Bărbatul declarase că se teme pentru viața lui.

Bărbatul locuia la Roma și era un mare susținător LGBT. Acesta și-a spus de mai multe ori nemulțumirile față de guvernul lui Viktor Orban.

În ultimele săptămâni, Homonnay postase pe rețelele sale de socializare mesaje dure pentru ministrul Familiei din Ungaria, Katalin Novak, nominalizată de Orban pentru președinția Ungariei la alegerile programate pentru sfârșitul lunii ianuarie.

Pe 2 decembrie, el a fost condamnat în Ungaria pentru defăimare. Acesta a scris despre Novak că este „un oribil vierme nazist”.

Apropiații lui Gergely au declarat că nu avea probleme de sănătate și că sunt șocați de tragicul incident.

„I-a fost foarte frică că i se poate face rău”, dezvăluie o prietenă a activistului pentru drepturile LGBT, Rita Perintfalvi. Ea a scris o postare lungă pe rețelele de socializare despre moartea lui.

„Mi se rupe inima, nu înțeleg și nu-mi vine să cred. Gergely Homonnay a murit. Am petrecut 4-5 zile înainte de Crăciun cu el și Erzsi (o prietenă, n.red.) la Roma, am împletit multe proiecte comune. Gergely era fericit și îndrăgostit, dar îi era foarte frică să nu-i facă rău”, a scris ea.

Cine era opozantul lui Viktor Orban?
Gergely Homonnay a absolvit Facultatea de Arte de la Universitatea din Szeged, apoi și-a orientat atenția către Universitatea din Pécs și Universitatea Eötvös Loránd.

Acesta a lucrat în mai multe domenii, învățământ, jurnalism, artă.

În 2000, Gergely și-a făcut blog și a început să posteze o serie de mesaje foarte controversate pe rețelele de socializare, printre care și „Erzsi for President”. Acesta a criticat lumea politică și a susținut cu toate forțele comunitatea LGBT.

Homonnay a intrat în politică după alegerile din aprilie 2018 ca susținător al opoziției și a devenit unul dintre cei mai mari protestatari. Acesta a criticat de nenumărate ori guvernul Orban, potrivit A3.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.