OPINIA UNUI MEDIC: „TREBUIE SĂ REFUZĂM ACESTE VACCINURI”

Pierre Cave este un radiolog, fost intern și șef al clinicii din Marsilia. Acum practică în diferite spitale (în special în Bastia și Basse-Terre) după 30 de ani într-o clinică din Reunion. Are o experiență umanitară bună în Madagascar.

„Vaccinul este mai periculos decât boala! Chiar dacă voi fi sancționat, nu ezit să anticipez deciziile guvernului: TREBUIE nu numai să refuzăm acest VACCIN, ci să denunțăm și să condamnăm demersul pur comercial și cinismul abject care le-a ghidat producția. Nu sunt un adversar al vaccinurilor în general, dimpotrivă! Dar, în acest caz, doar citirea FAPTELOR, care sunt de notorietate publică, duce irefutabil la aceeași concluzie ca mine. Respingerea și condamnarea. În interesul general.»

Pe lângă articolele scrise de membrii redacției, Nexus dorește acum să distribuie mesaje scrise de alte persoane competente cu abilități la scris. Astăzi, să citim ce spune medicul  Pierre Cave despre viitoarele vaccinuri COVID-19.

COVID-19: VACCINARE ???

Mai multe laboratoare private (= pentru profit) anunță triumfător că au dezvoltat cu succes un vaccin împotriva COVID. Și multe medii fac ecou cu satisfacție aceste anunțuri, nu ezită să vorbească despre o victorie definitivă asupra bolii.

Reacția mea la aceste anunțuri este NEÎNCREDERE ABSOLUTĂ .

Pentru cateva motive :

1) Epidemia s-a terminat (în Franța), repet asta de câteva săptămâni și toate publicațiile științifice confirmă această constatare (din nou, asta nu înseamnă că boala a dispărut). Așadar, întrebarea care trebuie pusă în mod logic este: „Care este nevoia de vaccinare dacă nu mai există epidemie?” «
Simplu bun simț!

2) Mai grav: vaccinurile anunțate de laboratoare au fost dezvoltate în câteva săptămâni, cu un IMPERATIV COMERCIAL DE RENTABILITATE imediată. În timp ce în mod normal este nevoie de luni, chiar ani de zile pentru a dezvolta un vaccin, cel puțin dacă îndeplinim criteriile științifice pentru securitatea sănătății. Cu toate acestea, în acest caz prezent, niciunul dintre aceste criterii nu a fost îndeplinit. Eh da! a fost necesar să acționeze rapid … pentru a fi primul pe piață … cu miliarde de profit!
Deci, putem spune cu certitudine că aceste pseudo-vaccinuri nu oferă NICIO GARANȚIE a eficacității și, mai rău, NU SE STIE NIMIC DESPRE EFECTELE SECUNDARE ale acestor produse. Nici pe termen scurt, nici cu atât mai puțin pe termen mediu sau lung.
Cursa frenetică pentru profit este incompatibilă cu constrângerile cercetării științifice.

Și să nu vorbim despre morală sau etică !!!

3) Și mai grav, poate cel mai grav, și pe care industria farmaceutică este atentă să nu-l sublinieze, este că vaccinurile sunt CONTRAINDICATE la subiecții care au fost contaminați (= fenomenul interferenței virale și amplificării virale). Se pare că un număr mare de persoane au fost infectate cu coronavirus fără a avea semne vizibile ale bolii. Aceștia sunt „purtătorii sănătoși”. Într-adevăr, trebuie amintit că acest virus nu este foarte periculos, ci foarte contagios. Vaccinând astfel orbește populația într-un astfel de caz, am pune în pericol toate aceste persoane infectate fără să știe. Cu alte cuvinte, vaccinul este mai periculos decât boala.

În concluzie, aceste pseudo-vaccinuri sunt atât INUTILE, cât și PERICULOASE.

Sper că guvernul francez nu va face o nouă greșeală recomandând această vaccinare sau făcând-o obligatorie.
În mod logic, în fața lipsei flagrante de garanții de sanitare prezentate de aceste vaccinuri, guvernul ar trebui să refuze chiar AMM (autorizația de introducere pe piață). Din partea mea (chiar dacă asta înseamnă a fi pedepsit), în calitate de individ, dar în acelasi timp ca medic, nu ezit să anticipez deciziile guvernului: TREBUIE nu doar să REFUZE aceste VACCINURI, ci să denunțe și să condamne abordarea pur comercială și cinismul abject care le-a ghidat producția.
Precizie foarte importantă (cu riscul de a dezamăgi curentul obscurantist): de obicei, nu sunt un adversar al vaccinurilor, dimpotrivă!

Sunt un susținător puternic al vaccinurilor clasice DT-Polio, BCG, variole etc. care au salvat milioane de vieți omenești și care au permis chiar eradicarea anumitor boli, în special variola și poliomielita. Dar, în acest caz, doar citirea FAPTELOR, care sunt de notorietate publica, duce irefutabil la aceeași concluzie ca mine. RESPINGERE și CONDMNARE. În interesul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *