Operatorul care a filmat tragedia de la Onești RUPE TACEREA

Operatorul care a filmat crima de la Onești a oferit detalii cutremurătoare despre crima care a îngrozit întreaga Românie.

Miercuri seară, jurnaliștii de la Antena 3 au difuzat un interviu cu operatorul care a filmat crima de la Onești. Ca urmare a discuțiilor dintre negociator și Gheorghe Moroşan, criminalul din Onești, acesta din urmă a solicitat prezenta televiziunii locale pentru a transmite la TV tot evenimentul. Astfel, un jurnalist a fost chemat de acasă pentru a răspunde solicitării.

„Au sunat la ușă doi cetățeni polițiști în uniformă și mi-au spus ”domnule vă rugăm frumos, atacatorul vrea să vorbească cu televiziunea”, drept pentru care am luat aparatul foto, cameră ce trebuie și am țâșnit în fața blocului, că stau în apropiere”, a spus pentru Antena 3, operatorul care a filmat totul.

„Negocierile erau aproape de final şi nu am apucat să intru în dialog cu dânsul că a început măcelul. Nu am mai cerut nimic, pur și simplu a început să lovească cu cuțitul în cetățenii pe care îi avea sechestrați”, a mai spus acesta.

Operatorul care a filmat crima de la Onești rupe tăcerea. „Totul s-a petrecut în apartament”
„Din momentul acela a început să dea cu cuțitul în ei. Doamne ferește. Totul s-a petrecut în apartament. Am impresia că unul din muncitori a încercat să îi ia cuțitul”, a mai spus acesta

„Din respect pentru familiile victimelor nu vă spun ce am auzit. Cereau ajutor, strigau. A fost urât. Nu o să uit niciodată. Amândoi au fost ucişi în timp ce forţele de ordine încercau sa spargă uşa aia. Uşa aia nu a cedat. Au fost 48 de lovituri cu berbecul. Din punctul meu de vedere se putea rezolva cu un lunetist”, a mai spus acesta.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!