Operațiunea Covid-19

Pe vremea lui Ceaușescu operațiunea Covid n-ar fi funcționat. Omul avea alt profil psihologic: erau mai inteligenți – s-ar fi prins imediat că nu e nici un virus apocaliptic! Vedeai oameni veseli, grașii erau putini, serile erau mișto. Toți mergeau buluc la unul care avea video, televizor color sau antenă „de Bulgaria”. Sau „de Ungaria”. Unii „prindeau sârbii”.

Cenaclu, seri literare, nechezol, muierile cu un Florio, bărbații cu un coniac Murfatlar – cel mai bun! Aparatul polițienesc a lui Ceaușescu era o copilărie pe lângă cel de astăzi, la o populație aproape dublă! Frica exista, dar era dublată de certitudinea zilei de mâine: casă, loc de muncă, asistență medicală și învățământ gratuite, concediu garantat. Și altele.

Citiți și:  Fost director executiv al Pfizer susține că “pandemia de COVID-19 s-a încheiat”, iar așa numitul „al doilea val” nu este bazat decât pe testarea frauduloasă

Operațiunea militară Covid nu a implementat nimic, ci a declanșat ceva preexistent: FRICA. Guvernările masonice – in principal cele de dreapta – au desființat tot ce făcuse bun Ceaușescu cu plebea (școli, sănătate, patriotism, coeziune, sport etc) și au potențat tot ce era prost pe atunci: Miliția, cultul non-valorilor și influența agenților pro-occidentali.

Covid nu e un virus, ci o extrapolare europeană a programului german de control mental – prin traumă si frica – MK Ultra, preluat de la CIA. Frica de miliție și sancțiuni, frica pierderii bunurilor „infectate” sau rechiziționate (cum ar fi locuința), trauma de copil „extras”, trauma deportării în lagărele cu locație secretă ale Plăvanului, teroarea de a trăi în colonia medicinei de urgență – oricând există cadrul legal de a fi „extras”, deportat, izolat, dezmembrat pentru organe, iar copiii plasați la pedofili, cu procuratura și executorii judecătorești.

Citiți și:  CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Pe vremea lui Ceaușescu, Miliția te bătea bine. Apoi erai „redat societății”. Te băteau la rinichi cu un sac cu nisip până urinai sânge. Uneori te trimiteau „la Canal” sau pe Șantierele Patriei. Sună groaznic, dar erau chestiuni „safe” și rare. Acum pot „carantina” orașe întregi, iar înapoia spectrului foametei stă o realitate imediată: România nu mai posedă nimic – dacă străinul închide palma, românul moare de foame!

Gabriel LUPAN

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile