Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIOPINII

ONU a pus la cale ultima strategie pentru METISAREA GLOBALĂ: „Refugiații climatici nu pot fi forțați să se întoarcă în țările de origine!”

refgg

În ultimii ani ați putut vedea agresivitatea cu care UE a încercat să forțeze țările europene să primească „refugiați sirieni”. În realitate, din masa uriașă de „sirieni”, doar o parte erau chiar din țara doborâtă de război, majoritatea fiind veniți din alte părți, inclusiv din Africa.

Indiferent de justificările umaniste pe care le-au adus agenții neomarxismului globalist care controlează Europa, în realitate, vorbim despre un plan de metisare a europenilor gândit la începutul secolului XX și care se numește Planul Kalergi.

Prin acest plan, elitele globaliste urmăresc să slăbească etnic națiunile europene, să le mixeze cu populații de pe alte continente și, în final, să distrugă noțiunile de identitate etnică, de granițe naționale și de stat național. Totul pentru a obține Statul Global pe care îl visează, așa-numita Nouă Ordine Mondială.

Și pentru că strategia cu războaiele din lumea arabă nu este suficientă pentru metisarea europenilor, dar și a altor zone de pe glob, ONU a inventat chiar în aceste zile REFUGIAȚII CLIMATICI… Refugiați climatici care, conform comitetului ONU pentru drepturile omului, nu pot fi forțați să se întoarcă în țările de origine!

Decizia a fost luată luni, 20 ianuarie 2020, având ca justificare situația unui cetățean din Kiribati, o țară insulară din Oceanul Pacific. Acesta a ajuns în Noua Zeelandă și a refuzat să mai plece, pe motiv că prognozele specialiștilor anticipează că în anul 2050 insula sa este posibil să nu mai poată fi locuită. Pe baza acestei presupuneri, ONU a decis că cetățeanul respectiv nu poate fi trimis înapoi el devenind pionierul unei alte categorii de refugiați: REFUGIAȚII CLIMATICI.

Și acesta este doar începutul. Imaginați-vă însă un viitor posibil: peste 5, 10 sau 20 de ani 100 de milioane de africani și 50 de milioane de arabi care vor porni spre Europa ca refugiați climatici, pe motiv că în țările lor este prea cald și prea arid, și în legătură cu care organismele mondiale și europene vor spune că Europa este obligată să îi primească și să îi integreze, iar pe cei care nu se integrează sau nu obțin un loc de muncă, să îi întrețină.

Istoria ultimei jumătăți de secol a demonstrat că majoritatea imigranților arabi și africani primiți în Europa (vezi Franța, Germania, Italia, Belgia ș.a.) nu s-au integrat, că în multe orașe au creat cartiere de tip stat în stat, că au fost autori ai unor atacuri teroriste cumplite, că sunt factori de destabilizare în țările care i-au primit, mulți dintre aceștia militând pentru islamizarea Europie… Și vorbim de doar 10-20 de milioane, veniți în ultimii 50- 60 de ani.

Credeți că va mai rămâne ceva din civilizația europeană dacă, Doamne ferește, Europa va fi obligată să primească în deceniile viitoare 100-200 de milioane de refugiați climatici din Africa și Asia?

Desigur, la prima vedere, pare un scenariu forțat. Nu vă amăgiți, însă! „Elitele Globaliste” sunt în stare de orice…

Daniel ROXIN

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.