fbpx
Filme Online Subtitrate

One Piece, tot ce trebuie să știți seria live-action de pe Netflix. Premieră, poveste, distribuție, trailer 

Seria live-action One Piece este pe Netflix 

Netflix a lansat un nou trailer și noi imagini pentru „One Piece”, adaptarea celei mai bine vândute serii manga japoneze din istorie, semnată de Eiichiro Oda. Serialul a apărut pe Netflix joi, 31 august 2023.  

Anime-ul omonim, produs de Toei Animation, a avut premiera în octombrie 1999, iar până acum a strâns 1.069 de episoade și continuă. Serialul de pe Netflix este prima variantă live-action a celebrei manga. 

one_piece_n_s1_00_40_53_08rcIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Povestea din One Piece de pe Netflix 

Bazat pe cea mai bine vândută serie manga japoneză din istorie, semnată de Eiichiro Oda, „One Piece” este o aventură pe mare cum nu s-a mai văzut. De când se știe, tânărul aventurier Monkey D. Luffy tânjește după libertate.  

Luffy își lasă în urmă satul natal și pornește într-o călătorie plină de pericole, în căutarea legendarei comori ONE PIECE, pentru a deveni Regele Piraților! Dar, pentru a-și împlini visul, Luffy va trebui să adune echipajul pe care și l-a dorit dintotdeauna, să găsească un vapor, să verifice fiecare centimetru de ocean și să devanseze marinarii, păcălind rivali periculoși care-l așteaptă la fiece cotitură. 

Distribuția din One Piece de pe Netflix 

Cu Iñaki Godoy în rolul lui Monkey D. Luffy, Mackenyu în rolul lui Roronoa Zoro, Emily Rudd în rolul lui Nami, Jacob Romero în rolul lui Usopp și Taz Skylar în rolul lui Sanji, ONE PIECE este o aventură live-action cu pirați, creată în parteneriat cu Shueisha și produsă de Tomorrow Studios și Netflix. Matt Owens și Steven Maeda au rolul de scenariști, producători executivi și realizatori.  

Printre producătorii executivi se mai numără Eiichiro Oda, Marty Adelstein și Becky Clements. Distribuția anunțată anterior îi include pe Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward și Chioma Umeala. Restul distribuției urmează să fie anunțat. 

One Piece – Trailer 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.