OMS, AMENINȚARE PERICULOASĂ pentru OMENIRE! Experții au spus ADEVĂRUL

Organizația Mondială a Sănătății a enumerat nouă virusuri periculoase care prezintă o amenințare pentru omenire și pot duce la alte pandemii. Printre liste se numără boala X, virusul Zika și Ebola.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) are o listă „alertă” a bolilor care ar putea reprezenta cea mai mare amenințare pentru omenire.

Șefii OMS au întocmit lista celor nouă agenți patogeni, iar COVID-19 este inclus, acestea sunt etichetate drept „boli prioritare”, oamenii de știință se pregătesc pentru apărarea umanității.

Experții descriu bolile ca fiind cele care prezintă „cel mai mare risc pentru sănătatea publică”, fie din cauza „potențialului lor epidemic”, fie din cauza lipsei de măsuri împotriva acestora.

Coronavirusul este în prezent inamicul public numărul 1, deoarece continuă să facă victime peste tot în lume, ucigând până acum aproape 2,5 milioane de oameni și infectând peste 112 milioane.

Însă alte boli de pe listă sunt, de asemenea, mortale ar putea reprezenta o amenințare dacă nu se iau măsuri sau măsuri preventive.

Unele dintre infecțiile de groază se pot manifesta prin umflarea creierului, sângerări din ochi, vă pot provoca surditate și pot provoca defecte congenitale ale capului.

Sursa: dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!