Omenirea in alerta. Bill Gates, anunt BOMBA: Dupa pandemia de coronavirus, va urma o NOUA pandemie

Bill Gates, fondatorul Microsoft şi unul dintre cei mai mari filantropi din lume, spune că ar trebui să ne aşteptăm şi la alte pandemii, după cea de coronavirus se va încheia. Miliardarul american este de părere că este o chestiune de timp până când omenirea se va confrunta cu noi microbi cel puţin la fel de periculoşi precum coronavirusul. Însă Bill Gates spune că lumea va fi mult mai pregătită pentru aşa ceva şi o eventuală pandemie n-ar mai avea un impact la fel de mare:

”Să sperăm că noua pandemie va fi peste 20 de ani de acum înainte, dar trebuie să luăm în calcul şi că ar putea fi peste trei ani. Nu va fi la fel de distructivă. Nu vom fi atât de proşti a doua oară […] Şi aproape fiecare ţară va răspunde aşa Coreea de Sud sau Australia au făcut-o, unde au testat rapid şi au pus oamenii în carantină, iar instrumentele noaste de testare vor fi mult mai bune”, a spus Bill Gates pe blogul său, citat de publicaţia Marca.

Citiți și:  Ce temeri are Bill Gates pentru 2022

Omul de afaceri în vârstă de 65 de ani este de părere că va veni un moment în care virusul COVID-19 nu se va mai răspândi la fel de repede: ”Ştiu că este greu de imaginat în acest moment, mai ales că apar noi cazuri în întreaga lume, dar va veni un moment în care pandemia COVID-19 se va încheia”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates a anticipat pandemia de coronavirus
Într-o declaraţie făcută în urmă cu cinci ani, Bill Gates spunea că se aşteaptă mai degrabă la o pandemie decât la un conflict armat la nivel mondial. Omul de afaceri a declarat atunci că ar putea apărea un microb care ar urma să dea peste cap întreaga lume: ”Dacă ceva va omorî mai mult de 10 milioane de oameni în următoarele decenii, va fi mai degrabă un virus extrem de infecţios decât un război. Nu rachete, ci microbi”, spunea Bill Gates în urmă cu cinci ani.

Citiți și:  VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

Această declaraţie l-a făcut pe Bill Gates actor principal în teroriile conspiraţiei. Miliardarul american este acum acuzat că ar fi ştiut încă de atunci de existenţa virusului COVID-19 şi ar fi avut interese ca acesta să fie răspândit în lume. Bill Gates este însă şi cel care a finanţat cu mai multe milioande de dolari cercetările pentru descoperirea unui vaccin.

Sursa: telekomsport.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.