Omenirea are şansa să afle ADEVARUL! Documente-BOMBA vor fi facute publice


Senatorul Marco Rubio, președinte interimar al Comitetului de Informații al Senatului SUA,cere ca toate documentele despre aşa-zisele OZN-uri să fie făcute publice.

Senatori americani cer publicarea datelor despre OZN-uri şi extratereştri.

Membrii Comisiei de Informații din Senat au înaintat Departamentului american de Apărare și Agenţiilor de Informații să creeze o colecţie publică desecretizată cu toate informațiile și datele cunoscute cu privire la „obiecte zburătoare neidentificate” denumite şi OZN-uri

Potrivit NY Post, senatorii au recunoscut existența unui „grup de lucru privind fenomenele aeriene neidentificate” și necesitatea unei analize complete a obiectelor zburătoare neidentificate.

„În raportul ataşat la Legea de autorizare a informaţiilor din domeniul inteligenţei în Senat, 2020-2021, senatorul Marco Rubio din Florida, preşedinte interimar al Comitetului de Informaţii al Senatului, îi recomandă directorului comunităţii de Informaţii Naţionale, secretarului Apărării şi altor şefi de agenţii să alcătuiască o bibliotecă despre OZN-uri, mai scrie NY Post.

Citiți și:  „Ceva e pe cale să vină”

Rubio și grupul său și-au exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa unei analize concrete cu privire la aceste obiecte – mai ales că acest lucru poate reprezenta o amenințare la adresa securității naționale, convenind că rezultatele ar trebui să fie făcute publice.

„Comitetul înțelege că informațiile relevante pot fi sensibile. Cu toate acestea, comisia observă că schimbul de informații și coordonarea în cadrul comunității de informații au fost inconsecvente și că această problemă a primit puțină atenție din partea liderilor superiori”, se arată în raport.

Potrivit Politico , dacă raportul este adoptat, Agențiile de Informații ar avea 180 de zile pentru a pregăti un raport pentru directorul Informațiilor Naționale și secretarului Apărării.

Citiți și:  „Ceva e pe cale să vină”

Pentagonul a lansat trei videoclipuri desecretizate, care arată întâlnirile aparatelor de zbor ale Marinei SUA cu OZN-uri pe 27 aprilie. Materialele video circulau deja în mediul online, deşi nu au fost niciodată asumate de Pentagon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *