Olivia Steer, declarații halucinante. Îi cheamă pe români în stradă

Olivia Steer a făcut mai multe declarații halucinante. Soția lui Andi Moisescu îi cheamă pe români în stradă să protesteze sâmbătă, în Piața Universității din Capitală. Ea a prezentat și motivele pentru care românii ar trebui să participe la acest protest.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Olivia Steer, le cere românilor să iasă în stradă. Mai exact, soția lui Andi Moisescu îi invită pe români să participe la cel mai mare miting din ultimii ani, care va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, în Piața Universității, în București.

Aceasta a enumerat toate motivele pentru care românii trebuie să fie prezenți la acest proetst. Printre acestea se numără ”dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%”, ”enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific”, ”mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui”.

Nu veni dacă…

”Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

”Morții sunt declarați în mod mincinos”
Unul dintre motivele invocate de soția lui Andi Moisescu îl reprezintă numărul fals de decese asociat cu noul coronavirus. Potrivit acesteia, oamenii sunt înmormântați fără slujbă și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului.

Totodată, aceasta susține că la ATI există pacienți care mor ”legați de bat, sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele OMS ale morții”.

”Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!”, mai scrie Olivia Steer.

Statele lumii au renunțat la pandemie
În același timp, soția lui Andi Moisescu susține că cele mai multe state ale lumii, precum India sau China au renuțat la isteria pandemică, la măștile de protecție și s-au întors la normalitate.

Ea a mai adăugat că cei care preferă să trăiască într-o frică continuă de moarte, din cauza unei gripe care poate fi vindecată, nu trebuie să fie prezenți la acest protest.

Totodată, Olivia Steer anunță că va participa direct la acest protest și că îi așteaptă pe toți cei care își vor drepturile luate de pandemie înapoi.

”Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!” a mai scris Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!