“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Oligarhul lui Putin, avere ULUITOARE: Vagon de aur ce aparține magnatului Viktor Medvedchuk

762651

Un vagon de aur în valoare de 25 de milioane de dolari, ce aparține magnatului Viktor Medvedchuk, a fost confiscat de ucraineni. Conform consilierului ucrainean Anton Gheraşcenko, oligarhul lui Putin ar deține și un iaht de 200 de milioane de dolari, dar și un avion de 80 de milioane de dolari. Cum arată vagonul capturat de ucraineni?

De la începutul războiului din Ucraina, autoritățile țării invadate au confiscat mai bine de 150 de proprietăți ce aparțineau lui Viktor Medvedchuk, arestat la domiciliu pentru acuzația de trădare.

Viktor Medvedchuk, ținta ucrainenilor
Ucrainenii au pus sechestru pe două apartamente, 26 de mașini, 23 de case, 30 de terenuri, 17 locuri de parcare, un iaht, dar și acțiuni în cadrul a 25 de companii deținute de oligarhul Medvedchuk sau de soția sa, Oksana Marchenko, conform CNBC.

Vagonul restaurant Orient Express, ce ar fi fost un cadou al oligarhului cu ocazia zilei de naștere a soției, a fost și el confiscat de ucraineni.

dreamstime l 78936642 1 1024x683 1

Comoara din curtea palatului ce aparține oligarhului ucrainean Viktor Medvedciuk
Jurnaliștii de la publicația online Slidstvo.Info au găsit, în parcul palatului lui Viktor Medvedciuk, situat în Pușcha-Vodytsya, un cartier istoric la nord-vest de Kiev, reședința preferată a oficialilor guvernamentali, miniștrilor și președinților ucraineni, un obiect unic și foarte prețios, conform publicației italiene RAI NEWS.

Cu ocazia vizitei pe care au făcut-o proprietății abandonate de magnat și de soția sa la patru zile după invazia rusă a Ucrainei, pe lângă obiectele prețioase din interiorul vilei, jurnaliștii au găsit în interiorul parcului un cub imens acoperit cu o plasă de camuflaj.

Jurnaliștii găsesc o adevărată comoară
La prima vedere, au crezut că pânza ar acoperi o seră, sau o grădină de iarnă, însă mare le-a fost surpriza când au descoperit că în realitate era vorba de o platformă de cale ferată cu șine și de un vagon restaurant istoric, pe care era scris cu litere aurii „Pullman”, numele unei companii binecunoscute care produce vagoane de lux.

Reporterii de la Slidstvo au descoperit că vagonul fost făcut la comandă, de un grup de meșteri ucraineni care le-au copiat pe cele originale, emblematicele vagoane „Pullman Orient Express”, din anii 1920.

orient express1.v1 768x574 1

În interiorul vagonului, reporterii au descoperit o sufragerie mare pentru 40 de persoane, fețe de masă albe imaculate, perdele de catifea roșu aprins și foarte multe obiecte aurite.

oe1.v1 768x448 1

Pe lângă sala principală, se află diferite zone de serviciu, bucătăria, barul cu detalii prețioase: un lampadar Bronze D’Art Français decorat în aur, aparatul de cafea marcă italiană, un samovar auriu tipic rusesc, tapițerii din catifea, finisaje aurii și tacâmuri din argint, pe scurt, o veritabilă comoară ascunsă de priviri indiscrete, pe care jurnaliștii au descris-o însă ca fiind de prost gust.

oe2.v1 768x576 1

 

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.