Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, în corzi! Dezvăluiri BOMBA care aruncă în aer scena politică. Legături NEBĂNUITE între Olguța, Manda și CLANUL de INTERLOPI TOPINO, din Craiova


Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au achiziționat, de curând, o casă impresionantă despre care s-a spus că are clanțe cu cristale Swarorovski, iar băile au robineții suflați cu aur de 24k.

Acum, au ieşit la suprafaţă informaţii şocante. Fostul deputat de Dolj, Horaţiu Buzatu, a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre acel conac. Acesta susţine că acest imobil a apartinut interlopului Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

„Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziţiei făcute de şeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină”, susţine acesta pe Facebook.

Ce a spus Olguţa despre noua casă?
”A costat 230.000 de euro. 150.000 de euro au fost din cont, iar 80.000 de euro din vânzarea unui apartament al viitorului meu soţ. Casa e din 1906. Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar şi un litigiu pe o parte din casă, cu nişte persoane care locuiesc abuziv în casă. Casa a fost scoasă la vânzare în urmă cu 2 ani, la 285.000 de euro, dar nimeni nu s-a încumetat. Pe unul dintre proprietari nu am putut să îl dăm afară, încercăm cu ceilalţi.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.