Olguța Vasilescu rupe tăcerea! Dezvăluiri de ultimă oră despre candidatul la prezidențiale

Olguța Vasilescu rupe tăcerea și vorbește despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Prezentă în emisiunea România 9, fostul ministru a precizat că încă nu s-a stabilit dacă PSD va susține un candidat care nu face parte din partidul lui Liviu Dragnea.

„Cred că un candidat credibil trebuie să fie în primul rând un candidat care respectă şi-şi asumă în totalitate programul de guvernare cu care noi am candidat în anul 2016 şi am reuşit un scor electoral foarte mare. Un candidat în care oamenii să aibă încredere că va face acest lucru şi care să-şi dorească să crească veniturile românilor, să se-ntoarcă românii care au plecat în afara României, pentru că uitaţi-vă şi dumneavoastră la ce deficit al forţei de muncă am ajuns în România”, a spus Olguţa Vasilescu.

Fostul ministru a vorbit şi despre posibilitatea unui candidat comun al coaliţiei PSD-ALDE.

„Este foarte posibil”, a mărturisit aceasta.

„Eu cred că trebuie făcute sondaje de opinie, inclusiv focus-grupuri, din care să reiasă care trebuie să fie candidatul nostru al Alianţei. Adică să vedem, de exemplu, dacă PSD va susţine un candidat care nu face parte din acest partid. E important pentru noi să măsurăm asta”, a mai adăugat Lia Olguţa Vasilescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *