Olguta Vasilescu ~ JIGNIRI fără precedent: „PNL trimite RETARZII #rezist sa-l atace pe Raed Arafat”

Lia Olguța Vasilescu a trecut la jigniri fără precedent în scandalul momentului:

Vasilescu și-a ieșit din minți după ce șeful DSU, Raed Arafat, a fost apostrofat pe aeroport de către un cunoscut protestatar #rezist.

Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, se implică în scandalul momentului. Aceasta este protagonista unui nou derapaj grav. Vasilescu l-a jignit crunt pe cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de Ceaușescu.

Protestatarul Rezist l-a apostrofat pe șeful DSU, Raed Arafat, în aeroport. Acesta a filmat evenimentul și l-a postat pe o rețea de socializare. Ceaușescu i-a cerut lui Arafat să demisioneze pentru intervenția de la incendiul din Clubul Colectiv. Arafat l-a amenințat pe protestatar. I-a spus să plece, în caz contrar va chema poliția.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

Derapaj grav al Olguței Vasilescu

După ce a văzut filmulețul, Lia Olguța Vasilescu și-a ieșit din minți. A ales să-l jignească grav pe protestatar. Mai mult, Vasilescu susține că acesta ar fi fost trimis de către cei de la PNL. „Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe o rețea de socializare.

Marian Ceaușescu, victimă în Revoluție și la Mineriade

Ce nu știe Lia Olguța Vasilescu este că Marian Ceaușescu nu are deficiențele verbale din naștere. Acesta a fost victima poliției în Revoluția din 1989. Marian a fost arestat și bătut crunt pentru că s-a aflat printre revoluționarii care au cerut libertate în decembrie 1989. Mai mult, acesta a fost și victima minerilor în 1990. Din cauza cruntelor bătăi încasate, protestatarul a rămas cu sechele pe viață. Ceaușescu a ales să se alăture și protestatarilor Rezist împotriva Guvernelor PSD.

Citiți și:  ARAFAT DĂ ORDINE! CUM SE SCHIMBA PROGRAMUL DE LUCRU AL ROMANILOR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile