Olguța Vasilescu îl distruge pe Iohannis! De ce fuge de Dăncilă: Umilință totală

Război total cu mai puțin de duă săptămâni de duă săptămâni înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Șefa de capanie a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, îl distruge pur și simplu pe președintele Klaus Iohannis. Vasilescu explică de ce Iohannis fuge de o dezbatere publică.

Război pe față pe scena politică autohtonă cu mai puțin de două săptămâni înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale din acest an. Viorica Dăncilă se bate cu Klaus Iohannis pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni.

Șefa de campanie a lui Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, a ieșit la atac. Aceasta l-a făcut praf pur și simplu pe Iohannis. A distribuit pe o rețea de socializare un filmuleț în care se amuză de actualul șef al statului și în care încearcă să explice de ce Iohannis nu vrea o dezbatere publică împotriva Vioricăi Dăncilă.

Vasilescu a introdus în filmuleț două întrebări din campania electorală din 2014, atunci când Iohannis a avut două răspunsuri controversate la două întrebări. ” Iată de ce Iohannis fuge de dezbaterea cu Dăncilă.

Care ar fi prima amintire, cea mai veche amintire pe care o aveți, din copilărie, evident, și din adolescență? …

Un obiect, o întâmplare, o senzație, ceva…Nu pot să vă răspund asta. Nu știu. Nu mi am pus problema acum să stau să judec dacă am văzut soarele sau nu” , este mesajul cuprins în clipul video postat de Lia Olguța Vasilescu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *