Olguța Vasilescu îi pregătește fatala lui Liviu Dragnea! Ce plan are dacă nu va deveni ministru

Olguța Vasilescu a rămas în așteptare după ce locul său a fost luat de Marius Budăi la Ministerul Muncii. Acum, fostul ministru vrea cu orice preț să ajungă la Dezvoltare.

În acest sens, aceasta îi pregăteşte o mega-lovitură liderului PSD, Liviu Dragnea. În acest moment când majoritatea parlamentară contează foarte mult, Olguţa Vasilescu şi-ar putea juca o ultimă carte.

Potrivit jurnaliştilor de la curentul.info, fostul ministru ar pune presiuni. Mai exact, în cazul în care nu va ajunge din nou ministru, atât ea cât şi oamenii lui Claudiu Manda ar urma să voteze moţiunea de cenzură.

Confirm sursei citate, Vasilescu ar fi făcut duminică o criză că nimeni din guvern nu o susţine prin declaraţii că ea a căzut de papagal şi acum râde lumea de ea, că a fost respinsă la Transporturi şi nici la Dezvoltare nu e pusă şi mai mult, Dăncilă nu a mai semnat majorarea salariului minim pentru cei cu vechime.

„Atât ministrul Transporturilor, cât şi ministrul Dezvoltării, domnul Paul Stănescu, şi-au depus demisiile, este un fapt că premierul a aluat act de aceste demisii, le-a înaintat la Cotroceni, a făcut lucrul acesta odată cu propunerile de înlocuire. Deci, demisiile îşi produc efectele iar domnul preşedinte are obligaţia constituţională să semneze decretele de numire pentru cele două propuneri. Am ieşit din termenul de 15 zile, la şedinţa de guvern de săptămâna trecută au venit secretarii de stat, însă toată toată lumea vede că de fapt ne confruntăm cu această încercare a preşedintelui de a şicana activitatea guvernului, această dorinţă de a găsi tot felul de tertipuri şi pretexte ca să nu semneze decretele de revocare. Cred că, măcar în ceasul al doisprezecelea, ştiţi că şi domnul preşedinte făcea un apel asemănător, ar trebui ca preşedintele României să înţeleagă că acest guvern nu este guvernul lui, este un guvern care îşi doreşte să guverneze eficient şi acest guvern răspunde în faţa Parlamentului care l-a învestit, pentru că, din fericire, România nu este o republică prezidenţială, aşa cum şi-ar dori Klaus Iohannis. (…) Probabil că acum aşteaptă decizia CCR şi este o realitate că în plan intern activitatea guvernului este blocată chiar în acest moment important”, a spus Carmen Dan la România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *