Olguta Vasilescu este revoltata: Sper că e o glumă! Dezvăluiri incredibile


Lia Olguța Vasilescu acuză Direcția de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății că a amendat regia de salubritate a Craiovei pentru folosirea unui produs dezinfectant, deși chiar ministerul de profil a aprobat substanța.

Lia Olguța Vasilescu sare în apărarea autorităților locale din Craiova, după de direcția de salubritate din capitala Băniei a fost amendată de o instituție din subordinea Ministerului Sănătății.

Din spusele fostului primar al Craiovei, în România lupta politică a pus stăpânire până și pe acțiunea de dezinfectare a scărilor de bloc.

”Deci, Aldezinul este biocid contra coronavirusului și poate fi folosit în scări de bloc și alte spații publice.

Săgeți către guvernanți
O confirmă Ministerul Sănătății și Institutul Cantacuzino care ține de Ministerul Apărării Naționale!

Și atunci de ce Direcția de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a amendat SC Salubritate Craiova după ce, în prealabil, avizase produsul ca să fie folosit la dezinfectarea scărilor de bloc?”, scrie reprezentanta PSD sâmbătă pe Facebook.

”Aflu, și sper că e o glumă, că doamna care a amendat societatea respectivă că, chipurile, folosește un dezinfectant interzis în locuri pe unde trec oamenii, e noua șefă a DSP Dolj.

Mare e grădina Domnului… Mai săriți mulți gardul? Că nu ne mai putem ține la voi”, aruncă Lia Olguța Vasilescu săgeți către guvernanți.

Sursa: capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.