“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

OLGUTA VASILESCU despre ELIBERAREA VARANULUI – Ce a postat pe pagina de facebook si a atras sute de comentarii

Lia Olguta Vasilescu, ministrul PSD al Muncii, nu da doi bani pe Justitie. Olguta a sarit in apararea lui Dan Voiculescu, acuzand un proces politic.

Varanul a fost eliberat marti din inchisoare, desi prejudiciul de 60 de milioane de euro n-a fost recuperat si Voiculescu n-a executat nici macar 3 ani din pedeapsa de 10.

La iesire, imbracat intr-un tricou Jean Paul Gaultier, Voiculescu a trecut la amenintari, s-a victimzat ca a facut „infarct intestinal” si a acuzat „un proces politic”.

Olguta Vasilescu a sarit imediat in apararea varanului: „Poti sa spui ca nu are dreptate? Nu poti… Alt proces politic atat de evident… Si nicio masura luata impotriva vinovatilor! Inca…”

„Olguta Vasilescu nu da doi bani pe justitie: „alt proces politic” #jesuisjeanpaulgaultier”, comenteaza ironic jurnalistul Ionel Stoica. (citeaza aktual24.ro)

VEZI SI: SCHIZOFRENIE LA ANTENA3! Dana Grecu, CRIZA DE NEBUNIE dupa eliberarea lui Voiculescu: NE FACE PE TOTI BEZMETICI

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.