Olguța Vasilescu, DECLARATIE SOCANTA la Antena 3: deja se vede șef de lagăr de concentrare!

În plină campanie electorală, Lia Olguța Vasilescu a făcut declarații șocante, în direct într-o emisiune de televiziune. Reprezentanta PSD a făcut din nou referire la originea adversarului politic și la atrocitățile petrecute în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu, în direct la Antena 3.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Fostul ministru al Muncii a mai făcut afirmaţii similare la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, în perioada în care era la guvernare, când a declarat, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis acuza PSD că a gazat românii la proteste, că afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un preşedinte şi, ”ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile