Olguța Vasilescu aruncă bomba și spune totul despre Liviu Dragnea:

Olguța Vasilescu rupe tăcerea și vorbește despre relația ei cu Liviu Dragnea. Prezentă la Digi24, aceasta a vorbit despre informațiile apărute, pe surse, în presă, referitoare la o ceartă cu liderul PSD.

Fostul ministru susţine că nu are niciun regret că a plecat de la Ministerul Muncii şi că a fost alegerea sa.

„Nu am cunoştinţă de asemenea lucruri pe care le văd în spaţiul public. S-a aruncat că m-am certat cu Dragnea într-o zi de vineri. Nici măcar telefonic nu am vorbit în ziua respectivă, nu am avut niciodată o dispută cu Dragnea. Cea care a solicit mutarea pe un alt post de ministru am fost chiar eu. Dragnea m-a avertizat atunci: am mai mers cu tine o dată la Cotroceni pentru mandatul de premier şi am ştiut că va fi un refuz din partea preşedintelui. E foarte posib să fie un refuz şi în ceea ce te priveşte la un alt minister.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Mi-am asumat acest lucru. În condiţiile în care am finalizat programul de guvernare pe care l-am avut până în 2020, în sensul că toată partea de legislaţie e pusă la punct, acum trebuie urmărită doar implementarea de noul ministru. Eram convinsă că eram capabilă să conduc un minister ca cel al Transporturilor, măcar că vin dintr-un oraş care a fost pe locul 1 la absorbţia de fonduri europene şi cu foarte multe investiţii”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *