Olguța Vasilescu aruncă bomba și spune totul despre Liviu Dragnea:

Olguța Vasilescu rupe tăcerea și vorbește despre relația ei cu Liviu Dragnea. Prezentă la Digi24, aceasta a vorbit despre informațiile apărute, pe surse, în presă, referitoare la o ceartă cu liderul PSD.

Fostul ministru susţine că nu are niciun regret că a plecat de la Ministerul Muncii şi că a fost alegerea sa.

„Nu am cunoştinţă de asemenea lucruri pe care le văd în spaţiul public. S-a aruncat că m-am certat cu Dragnea într-o zi de vineri. Nici măcar telefonic nu am vorbit în ziua respectivă, nu am avut niciodată o dispută cu Dragnea. Cea care a solicit mutarea pe un alt post de ministru am fost chiar eu. Dragnea m-a avertizat atunci: am mai mers cu tine o dată la Cotroceni pentru mandatul de premier şi am ştiut că va fi un refuz din partea preşedintelui. E foarte posib să fie un refuz şi în ceea ce te priveşte la un alt minister.

Mi-am asumat acest lucru. În condiţiile în care am finalizat programul de guvernare pe care l-am avut până în 2020, în sensul că toată partea de legislaţie e pusă la punct, acum trebuie urmărită doar implementarea de noul ministru. Eram convinsă că eram capabilă să conduc un minister ca cel al Transporturilor, măcar că vin dintr-un oraş care a fost pe locul 1 la absorbţia de fonduri europene şi cu foarte multe investiţii”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *