Olguța Vasilescu anunță PRAPADUL! Avertisment SOC

Bătălia dinaintea alegerilor europarlamentare se anunță una pe viață și pe moarte. Fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, intră-n joc. Aceasta anunță prăpădul și lansează un avertisment șoc pentru contestatarii celor de la PSD. Dacă social democrații pierd puterea, urmează prăpădul.

Scandal total pe scena politică autohtonă. Bătălia pentru putere a intrat în faza pe amenințări. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a dezlănțuit pur și simplu. Aceasta a lansat un mesaj ferm în privința salariilor și a pensiilor.

Mai mult, fostul ministru e convins că revenirea dreptei la guvernare ar însemna un eșec total. „Ati uitat cum au guvernat? Taiere de pensii, salarii, ajutor de somaj, indemnizatii pentru handicap, marirea tva la 24 la suta, spitale si scoli inchise, au dus inflatia la 8 la suta… Plus un imprumut de 20 miliarde euro drept ” centura de siguranta”, pe care il platim si acum! Asa au guvernat ei!”, a tunat Olguța Vasilescu pe o rețea de socializare.

Și asta nu e tot. Fostul ministru a vorbit și despre propriile realizări din mandatul de la ministerul Muncii. “Noi, „incompetentii”, „analfabetii de la guvernare”, „ciuma rosie”, am marit pensii, salarii, indemnizatii de handicap sau de veterani, am crescut bugetul tarii, am dat inapoi bugetarilor tot ce au luat ei, le platim si acum datoriile si am reusit sa scadem datoria publica de la 37 la 35 la suta. Vreti sa se intoarca? Nu e greu…”, a scris pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

În perioada de recesiune economică, guvernul de dreapta condus de Emil Boc a dispus mai multe tăieri de venituri ale salariaților din sistemul bugetar și a decis înghețarea posturilor, dar nu a tăiat pensile.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *