Ofiţeri SRI, jefuiţi de „colindători” la Cluj. Au rămas fără legitimaţii, bani şi telefoane

PROTEST - LEGILE SUPRAVEGHERII - SEDIUL SRI
Mai mulţi ofiţeri SRI au rămas fără legitimaţiile de serviciu, telefoane, bani şi cheile de la maşini după ce au fost jefuiţi în noaptea de Revelion.

Incidentul s-a întâmplat la miezul nopţii, când angajaţii SRI au ieşit din vila în care petreceau pentru a vedea focurile de artificii. Profitând de neatenţia lor, doi hoţi, deghizaţi în colindători, au intrat în cabana din Călăţele şi au furat portofelele găsite, transmite Vocea Transilvaniei.

„Le-a fost furată suma de 600 de lei, telefoanele mobile, ceva tablete, legitimaţiile de serviciu, cheile de la maşini şi toate actele”, a declarat pentru ZiarulClujean. ro un apropiat al unui ofiţer.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Infractorii au păstrat doar banii şi telefoanele, aruncând portofelele, cheile de la maşini şi legitimaţiile pe stradă, unde au fost găsite ulterior de poliţişti din Huedin.

La scurt timp au fost identificaţi şi suspecţii, doi adolescenţi de 14 şi18 ani. O parte din telefoane şi banii nu au fost recuperaţi.

Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii a confirmat jaful, dar spune că a fost furată o singură legitimaţie. Totodată, Sava spune că ofiţerii nu vor fi sancţionaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Felicitari SRI pentru incompetenta si lipsa de vigilenta! Este rasplata pentru ca persecuta politic nationalisti romani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *