Ofiter MApN, mesaj dur pentru urangutanul Daniel Barbu: Ochelarii ar merita să-ţi fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat

barbu

Un fost ofiţer MApN a postat un mesaj dur, pe Facebook, la adresa lui Daniel Barbu, afirmând că ochelarii politicianului ar merita să fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat, după ce parlamentarul a spus că meseria de politician este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan

”Am participat la 3 misiuni în Afg (Afganistan – n.r.) domnule Daniel Barbu. Ştiţi ce se afla în acele cufere metalice care s-au întors din Afganistan? Nu sunt şpăgi sau comisioane care circulă în cercurile dumneavoastră, sunt trupuri de militari care au plecat în Afg pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician. Ochelarii dumneavoastră ar merita să fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil să-i aveţi pe nas)”, a scris pe Facebook Florin Paul Valea, fost ofiţer MApN.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a susţinut vineri că meseria de politician este ”cea mai grea”, una “mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, întrucât aleşii îşi riscă în fiecare zi libertatea şi sănătatea.

”V-aţi ales o meserie grea. Este cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea şi foarte puţină lume ştie de fapt ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. Este o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. Este mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, a declarat senatorul la Liga Aleşilor Locali ai ALDE.

Citiți și:  VIDEO | Echipajul unei aeronave militare și-a văzut „îngerul păzitor”

Barbu nu-şi cere scuze pentru afirmaţiile privind meseria de politician: De ce să îmi pară rău?

Senatorul ALDE Daniel Barbu nu-şi cere scuze pentru afirmaţiile de vineri, potrivit cărora meseria de politician este ”cea mai grea”, una “mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, invocând în sprijinul său declaraţiile recente ale Papei Francisc despre jurnalism.

”Am spus că e la fel de riscantă. De ce să-mi pară rău? Nu înţeleg. E o meserie grea şi riscantă peste tot în lume. Papa Francisc a spus ieri (vineri – n.r.) că ştirile pe surse sunt o formă de terorism. Deci gândiţi-vă că politicienii, în general, sunt judecaţi după ştiri pe surse. Deci este o meserie riscantă”, a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX Daniel Barbu.

Citiți și:  Bomba zilei! Florin Cîțu a dat lovitura. Cu ce partid va fuziona PNL

El a dat-o ca exemplu pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul PSD al municipiului Craiova.

”Îşi vedea de treabă ca primar şi s-a trezit arestată. Nu vi se pare că e un risc?! Adică nu înţeleg dezbaterea. Eu am spus o banalitate, au mai spus-o şi alţi politicieni înaintea mea de sute de ori. Chiar nu înţeleg. Nu am spus viaţa, dar nu s-a citat exact ce am spus. Am spus: sigur că nu-şi pune viaţa în pericol, îşi pune libertatea, sănătatea. (…) Evident că nu-şi pierde cu adevărat viaţa, am şi spus-o. Consideraţiile mele, că nu au fost declaraţii, că mă adresam celor 1500 de aleşi locali şi voiam să îi îmbărbătez, să le spun că şi-au ales o meserie grea şi că îi felicit pentru asta, că toată lumea e pe capul politicienilor, că sunt corupţi, hoţi, ultimii oameni, că toată lumea e minunată în ţara asta, cu excepţia politicienilor. Declaraţia mea a fost extrem de bine calibrată, că am spus <

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Ciobanu Dan Cristian

    Tupeu la maxim dle Barbu. Toti soldatii din Afganistan trebuie sa va calce pe ochelari…de preferabil cand ii purtati. Saracii politicieni, cu privilegii cat casa, necontrolati, neverificati, care lipsesc cu zilele din parlament, care nu au nici o initiativa in ani de zile…care nu isi vad decat de afacerile personale, care vin rupti in fund si in cativa ani devin milionari in … euro, care atunci cand sunt luati la intrebari, anchetati, arestati brusc au toate bolile pamantului…Mai bine mergeti la "la latrina 3" si semnati statul de plata si dupa aceea intrati intr-o gaura de sobolan decat sa comparati viata unui politician roman cu viata unui soldat roman in Afganistan sau oricare alt teatru de operatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *