Ofiter de POLITIE acuzat ca vindea materiale de propaganda neo-nazista

politist-anglia

David Woods, un respectat ofițer de poliție din Marea Britanie, este persecutat inutil de evrei pentru vânzarea si raspandirea unor materiale de propaganda neo-nazista si negarea Holocaustului.

Acesta a vandut, prin intermediul unui magazin online, cani cu simbolul zvasticii si diferite materiale prin care nega Holocaustul.

Magazinul respectiv comercializeaza o gama larga de accesorii pentru activități în aer liber, inclusiv puști cu aer comprimat, pistoale și cuțite. Mass-media, aservita evreilor, se foloseste de acest lucru pentru a pune integritatea politistului în discuție.

Ofiterul de politie David Woods nu a facut nimic răuin afara de faptul ca nu a fost corect politic -, insa acest lucru pare sa fie o crima in zilele noastre ca si libertatea de exprimare.

Citiți și:  COMUNISMUL A REVENIT! Dosar penal după ce AUR a catalogat Holocaustul drept „o temă minoră”. Parchetul General s-a autosesizat

Daca cititi articolul aparut in Daily Mail, este destul de clar cine controleaza presa britanica – “victima” eterna a holocaustului.

Redactia Nationalisti.ro

cana-zvastica-anglia

cana-totenkopf-anglia

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu