GENERAL

Oficial american, DECLARATIE care da fiori: România e direct vizată! Cutremur la graniţă

hartaaaaa 696x628 1

România este următoarea pe listă pentru armata lui Vladimir Putin?! Este anunţul teribil venit chiar de la un oficial american, aflat în vizită la Bucureşti. Care sunt riscurile extrem de palpabile pentru ţara noastră?

S-a dat alerta în România! Un senator al Statelor Unite, aflat în vizită în ţara noastră, a venit cu un mesaj cutremurător.

Vladimir Putin a pus ochii pe România?! Senator american: Există riscul să treacă în Transnistria, Moldova şi voi sunteţi următorii

Este vorba despre senatorul american Robert Portman. Acesta a fost prezent sâmbătă, 28 mai, în România, unde s-a întâlnit inclusiv cu premierul Nicolae Ciucă.

Senatorul Portman a atras atenţia asupra pericolului ce planează asupra Republicii Moldova şi chiar a României, în cazul în care Vladimir Putin ar câştiga războiul din Ucraina. Ce are de făcut ţara noastră, în acest context?

„Dacă ruşii vor câştiga în Ucraina, în opinia mea, există riscul să treacă în Transnistria, Moldova şi voi sunteţi următorii.

Cred că e important să continuaţi să faceţi ceea ce faceţi, adică să vă opuneţi agresiunii ruse împotriva unei ţări suverane, independente, care, la fel ca România, este o democraţie, care a ales să privească spre vest”, a declarat senatorul american.

Când va veni Rusia la masa negocierilor?
Robert Portman a mai indicat că dacă NATO va rămâne unită în faţa lui Putin, ruşii se vor aşeza, în cele din urmă, la masa negocierilor. Totuşi, acest lucru se va întâmplă de-abia când Rusia va simţi că nu mai poate înregistra un succes în Ucraina, consideră senatorul american.

„Mi-aş dori să văd o negociere în care Rusia acceptă să părăsească Ucraina. Este o ţară independentă, suverană şi toate ţările din regiune, inclusiv Elveţia sau Suedia, i-au luat partea, deoarece este atât de clar care e situaţia din punct de vedere moral.

Da, Rusia ar trebui să negocieze şi să fie de acord să părăsească Ucraina şi să îi permită să fie o ţară independentă. Nu cred că acest lucru are şanse să se întâmple dacă nu există din partea Rusiei sentimentul că nu va avea succes”, a mai spus Robert Portman.

„Cred că nu vor pleca fără să fie forţaţi, de aceea e important să susţinem în continuare Ucraina”
Senatorul american spune că scopurile ruşilor nu sunt clare, ei una spun şi apoi fac altceva. Însă un lucru este clar: nu vor părăsi Ucraina fără să fie forţaţi şi de aceea Occidentul trebuie să susţină în continuare ferm Ucraina.

„Nu ştiu care sunt scopurile lor. Spun un lucru, iar apoi fac altfel. Dar indiferent de ţelurile lor, cred că nu vor pleca fără să fie forţaţi, de aceea e important să susţinem în continuare Ucraina.

Ei pur şi simplu se apără, încearcă să evite noi victime civile. Vedeţi cum ruşii au transformat un oraş precum Mariupol în moloz. Au murit civili, femei şi copii.

Mi se rupe inima când văd imaginile, când citesc ştirile, când aud de la prietenii ucraineni ce se întâmplă”, a mai declarat, sâmbătă, senatorul Robert Portman.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.