Obiceiuri romanesti in 2014: taiatul porcului in fata blocului (FOTO/VIDEO)

porc-la

Ieri, mergand sa ma intalnesc cu niste prieteni, am fost martor la ceva ce nu am mai vazut niciodata: taiatul porcului in fata blocului, fix peste drum de ghena de gunoi.

Stiti care-i problema aici? Nu ca-l taie in fata blocului si nici ca-l taie peste drum de cea mai mare ghena de gunoi din cartier, un focar de infectie. Problema este ca i se permite sa faca asta. Ca se imbolnaveste, asta-i treaba lui, dar faptul ca, desi nu are voie, i se permite acest lucru, e o problema.

Orice puteti spune despre imaginile de mai sus, cu exceptia faptului ca nu constituie o dovada de civilizatie. E un ghiolbanism feroce, mai grav decat facutul gratarului in parcare, pe bloc sau in fata lui. Si acest ghiolbanism este permis. Nu de alta, dar taiatul porcului dureaza, nu vorbim de cateva minute ci de ore, prin urmare a trecut politia prin zona sa vada ce se intampla. Dupa cum cum cred ca va inchipuiti, nu s-a luat nici o masura.

Citiți și:  Superstiții ciudate de Revelion 2022. Ce să faci în noaptea dintre ani

Dar noi vrem sa fim civilizati, sa ne considere si altii civilizati si ne suparam cand altii ne considera barbari si inapoiati. Dar ne comportam asa. – Articol de Sebastian Bargau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *