Oare DE CE a fost trimis INAPOI IN ROMANIA, IN TIMPUL ALEGERILOR din SUA, HACKERUL GUCCIFER? – VIDEO

guccifer-01

Cel mai de temut hacker român – cunoscut sub pseudonimul Guccifer – s-a întors să-şi spele păcatele acasă. Marcel Lazăr a fost adus din Statele Unite şi închis în penitenciarul Rahova. Guccifer este cunoscut în întreaga lume după ce a dezvăluit că Hillary Clinton, actual candidat la preşedinţia SUA, a folosit în interes de serviciu un cont personal de e-mail pe durata mandatului de secretar de stat.

În urmă cu doi ani, Marcel Lazăr a fost extrădat în Statele Unite. În primăvara acestui an, Guccifer a pledat vinovat pentru acuzaţiile de furt de identitate şi acces neautorizat în computere. În timpul procesului din America, Guccifer a recunoscut că în mai puţin de un an a spart în jur de 100 de conturi ale unor cetăţeni ai Statelor Unite.

Atacurile lui Guccifer au vizat inclusiv celebrităţi, omeni de afaceri şi personaje politice precum fostul secretar de stat Colin Powell sau Sidney Blumenthal, un consilier cu care Hillary Clinton a corespondat folosind contul personal e-mail.

Guccifer a fost acuzat că, după ce a avut acces la conturile de email ale victimelor, Lazăr ar fi predat unor jurnalişti documentele furate.

În urmă cu o lună, un tribunal din Virginia l-a condamnat pe hackerul român la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiuni informatice.

VEZI ADEVRUL AICI: ROMANUL care A SALVAT OMENIREA: Guccifer L-A ADUS LA PUTERE PE TRUMP / VIDEO

LASA UN COMENTARIU