Oare ce mai pun la cale? Fostul și actualul ministru al Sănătății, la o terasa din Capitala

Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, fostul și actualul ministru al Sănătății, au fost surprinși, vineri seară, la o discuție pe terasa unui restaurant din Capitală.

Fotografiile au fost transmise pe adresa redacției Gândul.ro de un cititor, cu mențiunea că cei doi au fost fotografiați, vineri, pe terasa unui restaurant de pe Bulevardul Schitu Măgureanu.

​Ioana Mihăilă, actualul ministru al Sănătății și fost preşedinte PLUS Bihor, a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății în mandatul lui Voiculescu. Vineri, ministrul a declarat la HotNews, că îl lasă pe Vlad Voiculescu să decidă dacă ar vrea să preia funcția de secretar de stat.

Citiți și:  Voiculescu, sabotat de Arafat? ”Cîțu nu e premierul de care România are nevoie”

Cred că îl voi lăsa pe dumnealui să vină cu propunerea. (…) Nu este vorba să mă sune. Cred că aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor și care este viitorul lui, implicarea lui în domeniul sănătății”, a explicat Ioana Mihăilă.

Mihăilă, despre Vlad Voiculescu: ”Sunt lucruri similare care ne-au adus împreună”
Ministrul Sănătății a mărturisit că a vorbit ultima dată cu Vlad Voiculescu în urmă cu 3 zile și că „sunt lucruri similare cele care ne-au adus împreună: aceleași principii, aceleași credințe, aceleași dorințe pentru sistemul de sănătate, evident că nu întrerup legăturile și evident că mă întâlnesc și vorbesc cu domnul Voiculescu„.

Citiți și:  Rafila ii da lovitura SUPREMA lui Vlad Voiculescu: Cere interventia procurorilor

Foto: Gandul.ro

LASA UN COMENTARIU