OANA MATACHE, CĂTRE SORA EI CELEBRĂ, DELIA: “DROGATO! ȚI-AU LUAT BANII MINȚILE”. REPLICA DIVEI A STÂRNIT ISTERIE PE INTERNET ȘI, ULTERIOR, ȘI-A ȘTERS CONTUL DE INSTAGRAM

Delia a contractat un virus de raceală și, de câteva zile, boala îi dă mari bătăi de cap. De curând, excentrica artistă s-a filmat în timp ce se trata acasă, iar sora ei mai mică a avut o replică monumentală. Mesajul public lăsat de Oana Matache a stârnit însă isterie pe Internet și, ulterior, ea a decis să își șteargă contul oficial de Instagram.

Oana Matache, către sora ei celebră, Delia: “Drogato! Ți-au luat banii mințile”

Delia s-a înregistrat în urmă cu o fi în timp ce făcea o terapie cu aerosoli, iar la descrierea a pus doar: “Aia e…?”. Printre primii care i-au lăsat un comentariu s-a numărat și Oana Matache. Sora cântăreței a făcut o glumă inedită și i-a scris: “Drogato! Ți-au luat banii mințile” – desigur, ea a făcut intenționat câteva greșeli gramaticale și de ortografie, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Nu mai e un secret pentru nimeni că cele două surori au o relație foarte apropiată; de altfel, recent, Oana Miheț, așa cum apare în buletin de când s-a căsătorit, a venit la “iUmor” și a luat-o la ROAST pe sora ei celebră, care nu s-a supărat deloc petru dezvăluirile făcute. Și… despre care a mărturisit ulterior că sunt adevărate în proporție de 70%. Astfel, cel mai probabil, Delia Matache nu a fost deranjată nici de acest comentariu, care a stârnit hohote de râs pe Instagram-ul ei.

Sora Deliei și-a șters contul de Instagram

La câteva ore bune după ce i-a comentat la postarea surorii sale, Oana Matache și-a șters mesajul public, dar și contul oficial de Instagram. Deocamdată, nu se știe dacă decizia ei are legătură cu mesajul haios pe care i l-a lăsat și care a fost gustat doar de unii dintre fanii divei. Cert este că de azi, ea este activă din nou pe cunoscuta platformă de socializare.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu