OAMENII NU MOR DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: VORBEȘTE ȘTIINȚA

Josep Maria Francas interviu cu Ana María Oliva: „OAMENII NU MOR DE COVID”

Ana María Oliva este doctor în biomedicină, master în inginerie biomedicală, inginer industrial și pasionată de viață.

JMF: Ce este biomedicina?

AMO: Este studiul medicinei care cuprinde alte viziuni, biochimie, biologice și, de asemenea, tehnologice (inginerie biomedicală)

JMF: Se studiază acest lucru în Spania?

AMO: Da, există mai multe universități. Am studiat la Barcelona, ​​Masterul oferit în comun de Universitatea din Barcelona și Universitatea Politehnică din Catalonia. La început exista doar Master, acum există și grade.

JMF: Cum vedeți pandemia acum?

AMO: Așa cum am văzut-o la început: ca o mare strategie geopolitică, organizată foarte atent timp de mulți ani. Ceva care nu are nimic de-a face cu sănătatea, ci cu redirecționarea umanității către o situație total distopică în care devenim puri sclavi ai sistemului. Pe de altă parte, această situație îi determină pe mulți oameni să se trezească la o realitate care nu știam că există și, în același timp, să realizeze ceea ce ne face oameni. Există un val real de conștiință care se trezește chiar acum. Uneori îl compar cu când dormi și dintr-o dată cineva aprinde lumina: la început te dor ochii. Apoi te așezi și începi să vezi … ce îți place și ce nu-ți place. Nuanțele, posibilitățile….

JMF: O strategie? Dar există un virus al naibii care tocmai a apărut și care dă mult război … nu?

AMO: Ei bine, asta ne-au spus. realitatea este că (în înțelegerea mea despre viață și sănătate), boala nu vine niciodată din exterior. Starea terenului tău (pH-ul corpului tău, nivelul de toxicitate acumulat, stresul, stagnarea datorită sedentarismului) este cea care permite acestor „germeni” să germineze sau nu. Indiferent cât de puternică este o sămânță, aceasta nu va crește dacă solul nu este potrivit. Știm că virușii sunt constructori de vieți, sunt peste tot, inclusiv genomul nostru, sunt mesaje și mesageri care permit comunicarea între celule, între indivizi, cu pământul … Modul meu de a înțelege această realitate este că ne-a fost vândut de ceva timp, mulți ani, o paradigmă în care există dușmani împotriva cărora să lupți. Dușmani sub formă de țări, oameni și microorganisme. Cu mult timp în urmă am înțeles că, dacă 90% din celulele noastre sunt bacterii, acest lucru se datorează faptului că viața are legătură cu colaborarea, cooperarea, simbioza. Nu cu concurența sau cu dominația celor mai puternici. Pentru mine, virușii nu cauzează nicio boală, deoarece boala apare din interior, nu din exterior. Dar au pregătit foarte bine societatea să „creadă” (ca și când am fi într-un film de la Hollywood), că „vom muri cu toții”. Chiar dacă credeți că există un virus, datele mortalității pentru acest an nu sunt diferite de cele din anii precedenți, cu excepția lunii martie, în care a existat un vârf despre care s-ar putea vorbi și multe …

JMF: Și ce parere aveți de al doilea val în toată Europa?

AMO: Dacă vă referiți la numărul de „cazuri”, ar trebui să definim cuvintele. Rețineți că, la început, pandemia a fost în funcție de numărul de decese. Apoi au schimbat și a fost din cauza numărului de pacienți (cu simptome). Apoi au devenit „infectați”, indiferent dacă au sau nu simptome. Apoi doar „cazuri”, adică persoane care dau test pozitiv într-un PCR, într-un test de laborator, indiferent dacă sunt sau nu bolnavi. Întrebarea este, cât de fiabil este acest test? Un test pozitiv înseamnă într-adevăr că o persoană este un „caz”? Răspunsul este că testul nu are capacitatea de a diagnostica și că peste 30 de cicluri (parametru tehnic de utilizare al testului), va da întotdeauna pozitiv. Prin urmare, cu testul poți juca după bunul plac cu numărul de „cazuri”, după cum te interesează. Cât mai multe cazuri implică faptul că le vor da mai mulți bani? Ei bine, facem mai multe teste și punem un număr mai mare de cicluri, astfel încât toată lumea iese pozitivă. Pledez pentru ca al doilea val din toată Europa sa fie un val de trezire și conștiință …

JMF: Ce vrei să spui cu trezirea? Exista internati si există UCI-uri și există morți…

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

AMO: Întotdeauna există internați la UCI și întotdeauna există morți. În Spania, în medie, în fiecare zi mor 1.200 persoane, din diferite cauze. Moartea face parte din a fi în viu. Întrebarea este cauza morții. Dacă nu se fac autopsii, aceasta nu poate fi certificată. Multe decese sunt în prezent considerate ca decese „COVID”, fără a face autopsie, care este singurul lucru care ar putea asigura cauza. Știm, pentru că a fost denunțat de mulți oameni, că persoanele care au murit de infarct au fost clasificate drept „covid”. Pe de altă parte, există o neglijență imensă în centrele de îngrijire primară, ceea ce a produs o afluență mai mare de oameni către camera de urgență. Intervențiile chirurgicale și tratamentele au fost amânate pentru persoanele cu alte patologii care aveau cu adevărat nevoie de ea … Fără autopsii nu există nicio modalitate de a ști de ce a murit persoana respectivă. Și autopsiile au fost interzise. De ce? Ce motiv există? Aceasta este marea întrebare. Și altceva, în fiecare an camera de urgență se colapsează din cauza gripei … dar asta nu a fost în mod regulat la știri sau oamenii nu au acordat atenție … Acum, camera de urgență nu este deloc colapsată.

JMF: Este foarte șocant în legătură cu autopsiile, de ce credeți că nu s-au făcut autopsii?

AMO: Pentru că oamenii NU mor din Covid. Se moare din alte cauze, inclusiv iatrogeneza *( o stare patologică de intoxicație, produsă sau agravată, prin folosirea unui medicament în doze prea mari sau un timp prea îndelungat.) Dacă nu există autopsii, putem face ca oamenii să creadă ceea ce dorim. Putem inventa povestea care ne interesează.

JMF: Dar există virusul?

AMO: Există viruși peste tot. 100% din genomul dvs. este bacterian și viral. În fiecare litru de apă de mare există 10.000 de milioane de viruși … Acum, virusul SARS-COV 2? Pentru a-l avea, iată, cel puțin am citit un brevet asupra virusului și o posibilă secvențiere. Un alt lucru este că acest virus poate face ceva sau nu. Nu există nicio posibilitate ca un virus al liliecilor să fie „citit” de un om, cu excepția cazului în care este modificat genetic, deoarece există o barieră trans-specie care protejează aceste încrucișări. Viziunea mea este că virușii se activează în interiorul corpului, sunt lanțuri ADN / ARN care, în anumite condiții (adică, în funcție de modul în care este terenul), se activează pentru a pune în mișcare mecanisme pentru a restabili echilibrul. Prin urmare, când ești foarte stresat, îti apare un Herpes (care este viral). Există mulți coronaviruși la animale și la oameni. Asta nu înseamnă că acestea sunt CAUZA bolii. E ca și cum ai da vina pe pompieri pentru pentru incendiu fiindcă îi găsești acolo …

JMF: Există SARS-COV2, a ieșit din Wuhan, a fost sintetizat acolo, este contagios, a provocat multe decese, este prevenită contagierea, așa cum se spune?

AMO: Nu. Wuhan este un laborator de mare capacitate, finanțat de Europa și SUA (Fauci), unde se sintetizează și adenocromul * (Produs de oxidare a adrenalinei, de culoare cărămizie, cu acțiune hemostatică și tonifiantă asupra pereților vaselor sangvine.)

JMF: Nu? Atunci ce există?

AMO: Există un plan foarte mare. Există un atentat continuu împotriva sănătății oamenilor cu măsuri care merg împotriva propriei sănătăți.

De când o presupusă boală respiratorie se va îmbunătăți împiedicând respirarea aerului pur?

De când orice persoana își va îmbunătăți sănătatea închis în casă, fără posibilitatea de a ieși, de a sta la soare, de a sta în mijlocul naturii, fără a-i îmbrățișa pe cei dragi și într-o permanentă stare de confuzie și frică?

Chiar crezi că oamenii își îmbunătățesc sănătatea cu aceste măsuri?

Sau o înrăutățesc? De ce absolut nimeni nu a insistat asupra modului de a vă îmbunătăți sistemul imunitar?

Oare nu cunosc relația sistemului imunitar cu lipsa vitaminei D, cu frică, cu sedentarism?

Ceea ce există, insist, este un plan foarte bine organizat, de ani de zile, în care ne-au atins o coardă sensibilă, frica de moarte, deoarece societatea noastră este o societate care trăiește cu spatele la moarte. Ne-au pregătit, infantilizându-ne până la punctul de a decide totul „spre binele nostru”, ne-au îndoctrinat cu o mulțime de filme, astfel încât, odată ce a sosit momentul, să-l recunoaștem. Și suntem bombardați de mass-media, astfel încât nici măcar un moment să nu te poți gândi la altceva, astfel încât, pe baza repetiției, mintea ta să o accepte ca adevăr …

Citiți și:  CEL MAI IMPORTANT EXPERT SUD-AFRICAN PE CORONAVIRUS: „SCOPUL VACCINURILOR ESTE DE A CONTROLA ȘI UCIDE O MARE PARTE A POPULAȚIEI”

JMF: Un plan … Cine a avut ideea cu planul? Cum pot „atinge” atât de multe mii de medici?

AMO: Pentru a putea înțelege tot jocul, trebuie să vă întoarceți mult mai înapoi în timp și ar trebui să vorbim despre modul în care s-au schimbat paradigmele. Cum la începutul secolului trecut Abraham Flexner a fost însărcinat să standardizeze planurile de învățământ ale școlilor medicale astfel încât să fie predată doar o viziune total biochimică și farmacologică a medicinei (cu multe interese financiare din partea celor care au finanțat acest raport). Când îl promovau pe Pasteur, aveam totul pregătit: cauza bolilor sunt microorganismele și avem deja leacul: antibioticele (acum antivirale). A fost organizată o viziune a realității, o viziune asupra lumii, o paradigmă, care îi favorizează pe câțiva.

Care sunt cele mai profitabile companii din lume?

Cine finanțează cercetarea?

Cine finanțează OMS, cine este cel care dă liniile directoare și declară pandemiile? Urmăriți pista banilor … Medicii sunt tehnicieni care au învățat un „adevăr” în facultate fără să-l pună la îndoială. Pur și simplu execută ceea ce au fost învățați.

Câte ore au petrecut în facultate vorbind despre vaccinuri? Numai în ceea ce privește calendarul … De aceea, ei nu pun la îndoială autoritatea superioară a OMS … Mulți spun „Nu știu totul, dacă șeful spune că asta trebuie să facem, noi o facem” … Din nou, infantilizarea societății.

Și de asemenea, este adevărat că există mulți medici care nu o văd clar, dar ați văzut deja ce se întâmplă: un medic care ridică vocea, este dat afară de la locul de muncă și-i ridică licența … Vreau doar să reamintesc că știința nu este știință dacă nu permite discuții, dacă nu admite îndoieli sau discrepanțe. Nu este știință, este îndoctrinare.

Am putea vorbi despre multe alte aspecte ale acestei viziuni asupra lumii, în care suntem ținuți într-o „realitate paralelă”, continuând în același timp cu planul: transumanism, nouă ordine mondială. Nu se poate înțelege pe deplin o parte fără a avea o imagine globală: chemtrails, nanotehnologie, vaccinuri, inteligență artificială, smartdust, HAARP, microunde … acestea sunt ingredientele unui mare tort grozav care este făcut în fața ochilor noștri, ascuns la vedere, și despre care aproape nimeni n-a auzit. Acum toate acestea ies la lumină, toate piesele au început să se unească și ne trezim …

JMF: Și odată treaz, ce?

AMO: Se recuperează ceea ce ne face umani. Ce crezi că te face uman? Mergi să savurezi o bere? Ai un loc de muncă, o familie? Nu am luat în considerare care este esența ființei umane. Este primul lucru pe care trebuie să îl recuperăm: libertatea interioară pe care am dăruit-o guvernelor. Recuperarea autosuveranității, autoresponsabilitatea, autogestionarea … Începând de acolo, din autoresponsabilitatea mea, se începe să se construiască o societate diferită, în care fiecare își poate exprima libertatea maximă individuală, ceea ce îi face unici, într-un context de armonie de grup, cu un scop comun: să exprimăm în continuare viața care suntem, să exprimăm în continuare miracolul și misterul vieții care suntem.

JMF: Și virusul, trecem peste? Nicio măsură preventivă din cele ce ne-au recomandat?

AMO: Dacă vă este frică de un virus că vă îmbolnaveste, îmbunătățiți-vă sistemul imunitar cât puteți: ieșiți în mijlocul naturii, mergeți desculți, stați la soare, beți apă curată, faceți mișcare, meditați (sau conectați-vă cu acea parte din voi care este întotdeauna în pace, oricum îl contemplați), îmbrățișați-i pe cei pe care îi iubiți, dansați, faceți lucru manual, concentrați-vă pe ceea ce DORIȚI în viața voastră. Deconectați-vă de excesul de informații (în special din mass-media), deconectați-vă de excesul de tehnologii (urmați o dietă digitală), uitați de telefonul mobil cel puțin o zi pe săptămână, intrați în modul avion oricând puteți. Folosește-ți mintea pentru a crea, nu pentru a repeta temerile care ți-au fost insuflate … Acestea sunt recomandările mele. – Sursa: Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.