Oamenii de știință au dat lovitura. MEDICAMENTUL-MINUNE pentru tratarea COVID-19


Medicul Ion Alexie, specialist în boli infecțioase într-un spital din SUA a oferit informații despre cele mai noi date pe care le-au adunat medicii și oamenii de știință despre noul coronavirus.

„Nu știm mare lucru în plus despre COVID-19. Ce știm e că alaltăieri și ieri s-au publicat niște studii pe niște pacienți, de fapt infectații de pe un portavion american și 60% dintre ai nu au avut niciun simptom.

Deci, problema este că mulți dintre oameni sunt infectați, merg în jurul nostru și pot să răspândească boala. Este adevărat că dacă nu tușesc și nu strănută, numai prin vorbire mult mai puține virusuri pot să infecteze alte persoane, dar nu este imposibil.

Se lucrează la vaccinuri, se lucrează și la tratamente, se fac studii – azi de dimineață a fost publicat un studiu parțial din Chicago unde spun că medicamentul care se numește Remdesivir dă rezultate foarte bune, mai ales la pacienții cei mai gravi și cei intubați, ceea ce este un lucru foarte bun.

Studiul final încă nu este publicat, încă se mai tratează pacienți, dar este un început bun”, a spus dr. Ion Alexie, la Antena 3.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *