“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

O vedetă ProTV, DEZVĂLUIRI-ȘOC despre hărțuirea amoroasa: „E, chiar monstru NU, chiar monstru NU…!”. ADEVĂRUL acum s-a AFLAT – FOTO

protv

Carismatica actriță Emilia Popescu a vorbit, într-un interviu despre carieră, valori, viață dar și despre ultimele scandaluri legate de hărțuirea sexuală din lumea divertismentului.

Emilia povestește că nu a avut parte niciodată de astfel e situații și are o explicație despre modul cum ar putea fi evitate. „Cred că a fost pornit tot scandalul ăsta, cred că a fost o chestie politică de plătit nişte poliţe cu acest producator şi mai cred că atunci când cineva este agresat trebuie să aibă curajul să vorbească atunci. Peste 20 de ani?! Să spui ce ţi s-a întâmplat?!

Sunt perfect de acord , înţeleg, dar lucrurile sunt un pic duse în extrem, adică dacă orice compliment poate fi luat drept agresiune , dacă orice glumă….

. păi trebuia să fie lumea noastră…., trebuia să fim toţi la puşcărie (râde) e puţin…… E corect să iei atitudine atunci când e cazul şi când ţi se întâmplă , când ţi se întâmplă! Ştiu că există frică, ştiu că există frica de a nu fi crezută, ştiu ! sau crezut, cunosc! Dar e târziu peste zeci de ani, e târziu.

Nu am avut monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut “complimente” , sigur. Că s-a întâmplat ceva sau ca nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor “complimente”, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da.. Nu , hai monstru nu. Chiar nu. (râde) Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul (râde).”, a spus Emilia Popescu pentru Mediafax.

Emilia Popescu este una dintre cele mai iubite actriţe din România. A făcut senzaţie pe scenă, alături de Ştefan Bănică Jr. şi a participat la concursul „Dansez pentru tine”, în calitate de jurat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.