“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

O ultimă întrebare pentru alegătorii lui Iliescu

iliescu mineri

Uitându-mă, cu silă şi amar, la o reluare cu Iliescu în campania din ’90, aia după care românii cu drept de vot de atunci au decis – în 20 mai, acum 25 de ani – că Raţiu n-a mâncat salam cu soia, iar Câmpeanu are papion, sau invers, îmi vine în minte o singură chestie.

E o întrebare, de fapt, o întrebare pentru românii care au acum cel puţin cincizeci de primăveri prinse în buchetul vieţii şi care, în proporţie de 85%, au votat atunci cu Iliescu: încă mai credeţi că aţi ales cea mai bună soluţie? Mamă, tată, încă vă mai minţiţi că aţi nenorocit două generaţii sub puerilul „aşa am crezut atunci că e mai bine, dacă am fi ştiut votam cu Raţiu sau cu celălalt“? Când aţi vizitat ultima oară Praga? Sau Varşovia. Sau recent bombardatul Belgrad. Cum? Niciodată, pentru că salariul vostru mizer de-abia vă achită întreţinerea? Aveţi idee cât de departe sunt ţările alea, alde Cehia şi Polonia, în faţa noastră?

Aveţi idee că am plecat împreună din acelaşi blockstart? Știţi că televizorul vostru cu tub catodic Goldstar de sub milieu se numeşte la ei, de foarte mult timp, LG? Sigur, ei n-au avut în ’90 alternative tip papion sau alte mizerii, au avut în schimb altceva, mult mai important. Ceva ce se numeşte coaie, şi am scris aşa special ca să pricepeţi. Vă mulţumim! (R.M.) / Revista Kamikaze

VEZI SI: Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.