O tanara s-a sinucis pe un teren de joacă din Constanța

trj

O tânără de doar 25 de ani s-a sinucis pe un teren de joacă din Constanța. Femeia s-ar fi spânzurat cu cordonul de la halatul copilului său. În stare de șoc din cauza morții fulgerătoare, apropiații spun despre Cristina că ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unei decepții în dragoste.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un părculeț pentru copii din cartierul constănțean Palazu Mare. Un trecător a sunat la 112, după ce a văzut o tânără care s-a spânzurat de gardul care împrejmuiește locul de joacă.

S-a sinucis pe un teren de joacă din Constanța. Gestul inexplicabil al unei tinere mame
Criminaliștii chemați de urgență la fața locului susțin că victima este o femeie, în vârstă de 25 de ani. Tânăra s-ar fi spânzurat cu ajutorul cordonului de la halatul copilului său.

Din spusele apropiaților, Cristina s-ar fi întors în urmă cu o lună din Germania și ar fi avut probleme în dragoste. Oamenii cred că acesta ar putea fi motivul pentru care tânăra și-a pus capăt zilelor.

Moartea rămâne însă învăluită în mister pentru că victima nu a lăsat un bilet prin care să-și explice gestul.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie, urmând a se stabili condiţiile în care a survenit moartea, precum şi ora probabilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile