“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICNOUTATI

O studentă de 20 de ani a îmbrățișat agricultura: ”Nu mă văd făcând altceva”!

387773844 809310501199973 5455529217948526157 n

Cu zâmbetul pe buze și pasiune în inimă, Andreea-Oana Arnăutu, o studentă de numai 20 ani din Botoșani, a devenit un exemplu inspirațional pentru tinerii din România prin alegerea sa de a îmbrățișa cariera de fermier.

Cunoscută sub numele de „sexy-fermiera”, Andreea a demonstrat că agricultura poate fi un domeniu de viitor, plin de satisfacții, și își îndeamnă conaționalii să iubească muncă și pământul românesc.

Andreea, care urmează cursurile anului I la Facultatea de Agricultură a Universității „Ștefan cel Mare” din Iași, s-a dedicat agriculturii, ajutându-și familia la ferma lor, situată pe 400 de hectare de teren, cu 50 de pășune și 500 de animale. Tânăra studentă nu doar lucrează cu pasiune la ferma familiei, ci și conduce utilaje moderne, inclusiv un tractor.

387766811 809310727866617 2999880007862295881 n

„Agricultura este un domeniu pe care îl recomand cu încredere tinerilor, fiind o experiență frumoasă și totodată de viitor, pentru că din acest domeniu ne hrănim cu toții, iar agricultura și zootehnia nu vor dispărea niciodată, indiferent de vremuri,” a declarat Andreea într-o postare pe pagina de Facebook a Facultății de Agricultură a Universității „Ștefan cel Mare” din Iași.

Ea încurajează tinerii să își urmeze visul și să își construiască viitorul în agricultură, subliniind că „viitorul agriculturii din Românie este în mâinile tinerilor.” Andreea a menționat și posibilitatea accesării fondurilor europene destinate agriculturii, făcând astfel apel la ambiția și voința celor tineri care pot să pornească de jos ca mici fermieri.

„Nu mă văd făcând altceva și am gânduri mari pentru viitor,” a adăugat Andreea. Crescută în mijlocul animalelor și utilajelor, a dezvoltat o pasiune pentru agricultură și muncește cu plăcere în acest domeniu. Tânăra a subliniat că încrederea, muncă și pasiunea sunt esențiale pentru a reuși în orice domeniu, iar alegerea ei de a urma Facultatea de Agricultură este doar începutul unei viitoare cariere strălucitoare în agricultură.

Andreea-Oana Arnăutu rămâne un exemplu inspirațional pentru tinerii din România și o sursă de inspirație pentru cei care doresc să îmbrățișeze agricultura ca un domeniu de carieră plin de oportunități și satisfacții.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.