O STIRE PENTRU PUBLICUL IDIOT: AU APĂRUT FILMĂRILE-BOMBĂ ALE SFÂRȘITULUI DE AN! BIANCA & SOȚUL, MEGA-SCANDAL ÎN PARCAREA DE LA FRATELLINI: ”A VRUT SĂ SE ARUNCE ÎN FAȚA MAȘINILOR!”

Bianca Drăgușanu și soțul ei au fost protagoniștii unui nou moment controversat, ce s-a petrecut, recent, în fața unuia dintre cele mai renumite localuri din Capitală. Musculosul și vedeta au făcut mega-scandal în parcarea de la Fratellini. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmările-bombă ale sfârșitului de an. Atenție, imagini cu un puternic impact emotional!

Din câte se pare, lucrurile din viața amoroasă a vedetei nu sunt deloc roz, iar scandalurile și certurile par să fie pe ordinea de zi. Recent, Bianca și musculosul afacerist au oferit un nou moment tensionat în parcare la Fratellini, acolo unde s-au certat mai ceva ca la ușa cortului. Sub privirile oripilate ale clienților din renumitul local, Bianca Drăgușanu și soțul ei, pur și simplu, și-au ”spălat rufele în public”. După ce a schimbat câteva replici acide cu musculosul afacerist, sexoasa blodină, ce părea extrem de tensionată, a recurs la un gest necugetat. Bianca Drăgușanu se pare că a vrut să se arunce în fața mașinilor. Doar că soțul ei a fost pe fază și în ultimul moment a reușit să o tragă pe trotuar.

Cei doi se pare că n n-au ținut cont că zeci de curioși se uitau la ”show-ul” lor, iar lângă se afla un amic. Cu toate că stăteau îmbrățișați, iar musculosul încerca să mascheze situația afișând un zâmbet larg, lucrurile păreau extrem de tensionate. În încercarea de a o calma pe Bianca, musculosul a îmbrățișat-o pe aceasta. Ba mai mult decât atât, în momentul în care vedeta a vărsat câteva lacrimi, acesta, cu un gest gentil, a mângâiat-o pe obraz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *