O şatră de TIGANI, acuzată că terorizează mai multe familii din centrul Clujului

tigan-satra

O familie de tigani care au primit o locuinţă socială din partea Primăriei Cluj-Napoca este acuzată că îşi terorizează vecinii prin grătarele ce şi le fac în curtea imobilului. Mai mult, aceştia au blocat şi accesul locatarilor în subsolul clădirii, unde se găsesc boxele din pivniţă, pe care le-au cumpărat o dată cu locuinţa. Potrivit proprietarilor, dificilă este şi vânzarea locuinţelor deoarece posibili cumpărători fug “ca din gură de şarpe” când văd situaţia de acolo.

“În centrul orasului pe str.VOLTAIRE la nr 18 la subsol exista o locuinţă socială repartizată unei familii de tigani. Parterul şi etajul sunt ocupate de patru familii, toti proprietari. Nimic anormal până acum, dar… această familie de tigani, doarme afară pe iarbă, fac “grătare” afară, lasă uşa de la subsol deschisă invadându-ne cu un miros execrabil.

Citiți și:  ULTIMA ORA! Doliu în clanul Duduianu! Tatăl lui Emi Pian a murit în pușcărie

Locuinţa socială este compusă din o cameră şi o baie, existând un hol de acces pe care ei l-au acaparat şi-l folosesc ca şi bucătărie, dar impiedicând astfel accesul nostru la boxele din pivniţa şi spălatorie, spaţii plătite de noi când am cumpărat apartamentele. Doua din familii dorim să vindem ap. dar când ne vin clienţii fug ca din gură de şarpe când văd ce e acolo.” a scris unul din locatari pe domnuleprimar.ro

Mai mult, reclamantul notează că: “Noi nu mai vedem nici o soluţie, pe zi ce trece “şatra” se extinde tot mai mult. Întrebarea e simplă: vine cineva să se convingă că nu vorbim prostii şi apoi ce e de făcut?”

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

Am inteles ca este o camera si o baie. Persoanele respective care au propietate sa se duca la primarie si sa afle la cine s-a inchiriat locuinta. Nu poate fi mai mult de doua persoane in acea camera pentru ca este periculos, nu este higenic si deranjaza linistea celorlalti locatari. Lucrul urmator, cind tiganii fac scandal si au muzica tare, sa cheme politia si sa faca un raport de politie. Poate si mai multe, ajuta foarte mult in tribunal. Urmatorul pas sa duca la tribunal si sa ceara evacuarea lor pendru deranjarea locatarilor, pereicol pentru ca sint prea multi, higena, etc… Poate o sa plateasca un avocat, dar merita. Guvernul trebuie sa protejeze proprietatea privata. Succes.