Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

O româncă a înjunghiat un căpitan al Gărzii de Coastă în Italia și a strigat că e ofiţer rus

ccxx

O româncă a fost protagonista unui incident șocant la Ravenna, în Italia. Ea a înjunghiat un căpitan al Gărzii de Coastă, strigând că ea e ofițer al armatei ruse. A fost imobilizată și arestată.

Incidentul s-a consumat în timpul repetițiilor pentru parada militară organizată în Italia pe 2 iunie.

Românca Elena Cazacu a atacat cu un cuțit un căpitan al Gărzii de Coastă italiene. L-a înjunghiat, dar rănile sunt superficiale, spun autoritățile locale. Victima a scăpat cu răni în zona urechii și a gâtului.

Românca în schimb a fost imobilizată de polițiști. Ea a început să strige că este ofițer al armatei ruse și că ar fi fost abuzată de generali, spune ziarul Libero Quotidiano.

Cu doar câteva ore înainte de incident, ea a făcut o postare bizară pe Facebook.

”Astăzi, bombă la Ravenna! Corleone 777! Generalul rus Elena Cazacu Ivan”, a scris românca.

Femeia de 43 de ani, care nu are doar cetățenie română, ci și moldoveană, este acum în arest. Anchetatori spun că, foarte probabil, ea are probleme psihice. Ea va rămâne în închisoare, dar autoritățile italiene iau în calcul inclusiv varianta expulzării ei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.