Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATEȘTIRI BUZAU

O PROSTIE MARCA PSD: Buzău, în rețeaua de ,,Mentori ai diversității în Europa”. Ce fel de nou centru dorește să inființeze primarul Toma și pentru cine

Marxismul prinde teren in Buzău:

Primarul Buzăului - Constantin Toma. Ultimul Bolșevic. - foto: News Buzau
Primarul Buzăului – Constantin Toma. Ultimul Bolșevic. – foto: News Buzau

Cică “Proiecte sociale, de mediu și digitalizare” – o porcărie marca Constantin Toma

Organizațille neo-marxiste care papă bani publici de peste tot din Europa vin la Buzău să ajute chipurile etnicii țigani:

Începând cu luna iulie 2023, municipiul Buzău face parte din rețeaua internațională ,,Mentori ai diversității în Europa”, rețea prin care, alături de municipalități și organizații non-guvernamentale din Germania, Franța, Italia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Turcia și Grecia, administrația locală va implementa proiecte cu finanțare europeană, abordând o varietate de tematici de actualitate: integrare socială, protecția mediului, digitalizarea. – conform TV Buzau

Prioritatea activității rețelei cică este “integrarea socială” a țiganilor.

Activitatea în cadrul rețelei include și schimburi de bune practici între municipalități care vor concura la proiecte diverse, mai scriu pseudo-jurnalistii de la postul local de televiziune de mana a 2a.

Proiectele care vor urma să fie implementate prin intermediul rețelei internaționale se vor bucura de sprijin european. – adica de U.E. care continuă să distrugă identitatea natională a fiecărui popor.

Reportajul video executat de “jurnalistii” cu intelect de găina …mai jos:

,,Conferințele și întâlnirile de lucru, la care am participat în perioada 11-13 iulie 2023, în municipiul Chalandri din Grecia, în apropiere de Atena, au marcat încheierea proiectului Health Care II, un proiect prin intermediul căruia, în cartierul Simileasca a fost înființat primul centru de educație sanitară din România, dedicat etniei rome.

Fondurile europene pe care le vom atrage în cadrul rețelei europene vor asigura dezvoltarea și spre alte obiective ale activității centrului nou înființat.

Mulțumesc germanului Ronald Schonknecht, managerul acestui proiect și doamnelor buzoience Anca Fotin și Mădălina Panait, care au pus acest proiect în valoare la Buzău.

Proiectul Buzăului s-a bucurat de multe aprecieri din partea participanților din Balcani și din Europa și cu siguranță vom continua să ne îmbunătățim activitățile în această zonă a integrării sociale.„ , a transmis șeful Palatului Comunal, într-o postare pe pagina sa de facebook, scriu cei de la Jurnalul de Buzău.

Era să uit! Sigur v-ar interesa și cine se laudă ca este nepotul primarului Constantin Toma: BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.