O profesoară din Slobozia le-a predat elevilor într-un mod inedit „Povestea Poveștilor” de Ion Creangă!

Ileana M. preda Limba Romana la Scoala Generala nr. 9 din Slobozia si este diriginte la clasa a VIII-a C. Problemele clasei pe care o administreaza sunt multe si grave mai ales ca toti cei 21 de elevi sunt fete, iar trei dintre ele sunt gravide.

Pentru ca, efectiv, nu mai stie ce metode pedagogice sa aplice ca sa le capteze catusi de putin atentia, saptamana trecuta a incercat o varianta cel putin indrazneata, daca nu socanta, dupa cum au catalogat-o colegii din cancelarie.

Doamna Ileana M si-a luat inima in dinti si, gandind ca daca tot e democratie de ce sa nu profite, le-a predat elevelor sale „Povestea povestilor” sau , popular, „Povestea pluii”, scrisa de nemuritorul Ion Creanga.

Pentru o exemplificare cat mai buna a celor infatisate in aceasta naratiune, ea si-a adus de acasa un scaun realizat de sotul ei, apreciat instructor de sculptura, din sute de penisuri din lemn de fag.

„Stiu ca aveti numai plua in cap asa ca astazi va voi preda o poveste care o sa va placa la nebunie”, si-a inceput doamna profesoara ora.

Experimentul a fost realmente un succes didactic, fetele au aplaudat in continuu si au tropait din picioare de bucurie insa, ca de obicei, informatia a ajuns pana la conducerea scolii iar acum originala profesoara este suspendata pana la finalizarea anchetei demarate inca din ziua urmatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.