O profesoară de 27 de ani va intra la închisoare, după ce a sedus un adolescent de 14

O profesoară de 27 de ani din Florida, Statele Unite, a pledat vinovată după ce a sedus un adolescent de 14 ani și i-a trimis poze nud. Femeia riscă acum între cinci și zece ani de închisoare și va fi trecută într-un registru al prădătorilor sexuali.

Stephanie Peterson a pledat vinovată în fața instanței pentru act sexual cu un minor și transmiterea de materiale dăunătoare minorilor prin mijloace electronice, ambele fiind înfracțiuni în Florida.

Stephanie a fost arestată în luna februarie a acestui an, după ce elevul le-a povestit părinților cum, în jurul orei 11 seara, profesoara obișnuia să îl ia cu mașina pentru a petrece momente intime – cât timp soțul, pompier de meserie, lipsea de acasă. Adolescentul le-a mai povestit că au făcut dragoste acasă la profesoară, în mașină, dar și într-un garaj din spatele propriei case. Mai mult, ar fi primit fotografii indecente și chiar canabis.

Acestea ar fi fost motivele pentru care, susține elevul, nu mai reușea să dea randament la școală.

La începutul acestei luni au ieșit la iveală și discuțiile pe Snapchat dintre cei doi, după ce părinții minorului au aflat de aventură.

Stephanie Peterson l-a rugat pe elev să șteargă totul de pe telefon, spunând că îl urăște, după care l-a îndemnat să-i spună mamei sale că a fost cea mai rea decizie a vieții ei.

„Nu știu unde mi-a fost capul dar cumva m-am îndrăgosit de tine pe moment și nu știu de ce. Nu voi fi mai niciodată aceeași persoană”, i-a scris profesoara.

Femeia, care între timp a divorțat, va sta între cinci și zece ani după gratii, după pronunțarea sentinței.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *