O politista din Germania rupe TACEREA: Dezvaluiri despre COMPORTAMENTUL imigrantilor musulmani

politista2-600x300

O politista germana in varsta de 32 de ani, Tania Kambouri, si-a lansat luni o carte care deja a devenit subiect de dezbatere nationala, ea indraznind sa vorbeasca deschis despre comportamentul agresiv al imigrantilor musulmani. Cartea este prezentata de prestigioasa publicatie germana Die Welt.

Avand in spate o bogata experienta in relatia cu imigrantii musulmani, politista spune ca acestia nu au niciun fel de respect fata de autoritati, mai ales cand au de a face cu femei in uniforma.

Politista indrazneste sa treaca de tabuuri si sa vorbeasca deschis despre cum imigrantii, predominant musulmani, ataca autoritatea statului. „Este un fapt evident ca unele populatii sunt supra-reprezentate in privinta unor caracteristici comportamentale si infractionale, nu este vorba aici de condamnarea unei paturi sociale si in niciun caz despre prejudecati rasiale sau in privinta originii sau a credintei”, scrie politista. Ea mentioneaza „lipsa generala de respect”, „nerespectarea legilor fundamentale si a drepturilor omului” si vorbeste despre „structuri autonome paralele” si „lipsa de vointa privind integrarea”. Tot ce scrie Kambouri a fost confirmat de colegii de misiuni ai acesteia, precizeaza Die Welt.

politista

Cartea politistei este cu atat mai exploziva cu cat apare in contextul crizei refugiatilor, Germania asteptandu-se la peste un milion de refugiati musulmani in acest an. „Avem un numar crescand de imigranti in Germania, si multi nu au invatat sa respecte femeile si autoritatea statului. Ei traiesc in societati paralele, unde se aplica reguli diferite”, scrie politista.  Ea spune ca ar trebui o dezbatere mai ampla in viitor pe aceasta tema. „Am avut misiuni in taberele de refugiati si am constat ca respectul lipseste cu desavarsire. Probabil ca un astfel de comportament ar fi perceput ca o slabiciune, pentru ca in tarile lor de origine nu se discuta despre asa ceva”.

Ea a relatat si o intamplare din timpul unei misiuni in Bochum, unde a fost chemata sa intervina impreuna cu inca doi colegi pentru a opri o bataie cu cutitele intre imigranti. „Am intrat cu masina de politie intr-o multime de 40 de libanezi. Am vrut sa-l ducem pe cel ranit la ambulanta, insa multimea a crezut ca vrem sa-l arestam. Atunci a inceput zgomotul. Am fost impinsi, colegii mei au fost bruscati. Din fericire am reusit sa le explicam ca nu dorim sa-i arestam, altfel s-ar fi sfarsit prost. Am fi fost grav raniti, poate chiar ucisi”, isi aminteste politista.

Ea a tinut sa-si expuna punctul de vedere fata de  „multiculturalism”: „Influentele culturale, credintele religioase, traditiile mostenite, sunt uneori pur si simplu incompatibile. Acesta nu este populism de dreapta, ci o chestie de bun simt. Cu musulmanii este cel mai dificil, mai ales cu cei tineri. Oamenii din aceasta cultura, indiferent ca sunt turci, kurzi, libanezi, tunisieni si alte nationalitati, sunt sunt foarte refractari in privinta integrarii, este extrem de dificil pentru noi sa interactionam cu ei. Deseori am fost facuta ‘catea’”, mai scrie Kambouri.

Politista provine ea insasi dintr-o familie de imigranti, oameni veniti din Grecia, si intelege provocarile integrarii intr-o noua tara. Ea lucreaza de 12 ani in politie si spune ca isi „iubeste meseria”.

Kambouri este deja cunoscuta in Germania, dupa ce in urma cu doi ani a publicat o scrisoare in revista sindicatului politistilor, in care se plangea de conditiile in care trebuie sa isi faca meseria. „Cum arata viitorul in Germania daca imigrantii delicventi vor continua sa refuze sa accepte regulile in tara gazda?”, arata ea, dupa ce a semnalat numeroase violente la care erau supusi politistii.

VEZI SI: Iata cum apar aceste prezentatoare TV intr-o tara majoritar MUSULMANA – VIDEO

114 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU