O poliţistă din Galaţi a fost atacată şi rănită de un TIGAN înarmat cu o secure. Tânăra a fost dusă la spital cu ambulanţa

sec

Poliţiştii încercau să disperseze un grup de tigani care aprinseseră grătarul în stradă. Iniţial, oamenii legii au fost înjuraţi şi s-a aruncat îi ei cu jar. După ce unul dintre agresori a fost reţinut, un altul dintre indivizi a aruncat cu o secure către poliţişti, rănindu-l grav pe unul dintre aceştia.

Incident deosebit de grav pe strada Tecuci din Galaţi. Membrii unei patrule mobile mixte care fusese dirijată prin dispecerat pentru a evacua de pe domeniul public un grup de tigani care făceau focul în plină stradă s-au pomenit atacaţi de respectivii indivizi.

La faţa locului, au fost identificate mai multe persoane de etnie tiganeasca aflate în stare de ebrietate, care la vederea poliţiştilor au devenit recalcitrante, adresând injurii şi cuvinte jignitoare, ba chiar trecând la ameninţări.

„A fost necesară intervenţia altor echipaje pentru a linişti lucrurile. În zonă s-a deplasat un echipaj mobil care l-a imobilizat pe numitul Florin O., în vârstă de 52 ani, domiciliat în apropiere de locul incidentului, după ce acesta a încercat să arunce cu o tavă metalică plină cu jar către poliţişti”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Galaţi.

După imobilizarea agresorului, fiul acestuia, Robert O., de 23 ani, a luat din curtea imobilului o secure, pe care a aruncat-o înspre echipajele de poliţie, lovind un poliţistă locală în zona mâinii stângi şi a pieptului.

Rănile provocate au fost destul de grave, fiind  necesară intervenţia unui echipaj SMURD. Poliţista a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în vederea acordării de  îngrijiri medicale.

„Persoanele în cauză au fost reţinute şi duse la sediul Secţiei 2 Poliţia Naţională, unde au fost întocmite actele procedurale pentru infracţiunea de ultraj”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

7 comentarii

 1. Stefan Horia

  Tiganii vor sa traiasca dupa apucaturile lor, noi cu regulile (astea putine si amarate cum sunt), suntem neintelesi de ei. Ma intreb cum va fi atunci cand vor fi ei majoritari?

 2. Dece se numeste Politie Nationala?Aceasta denumire face loc si altor Politii nenationale.Politia unei tari este numai nationala.

 3. Tiganii au in gena violenta, lenea, hotia!
  Ne fac de ras pe in toata lumea !

 4. Ţiganii au prins curaj din două motive

  1. Aonştientizat că s-au înmulţit

  2. Sunt sprijiniţi de America

  Prima soluţie este ieşirea României din lagărul bruxelozo-american.

 5. nu tiganii sunt de vina ci sistemul care ii intretine. Pai daca le tot dam drepturi dar la responsabilitati nu cerem nimic. ei au numai drepturi, primesc ajutoare, nu platesc impozite, isi fac case fara autorizatii, fura tot ce prind si numeni nu le face nimic. e simplu ca buna ziua te duci peste ei cu garda si le ceri acte. nu au tai ajutorul, nu platesc impozit dar au mertzan, le confisti masina, primesc ajutor da stau in palat? le tai ajutoarele, ceri avizele de constructii, nu au? darami cladirea. e simplu .

 6. cati tigani au impuscat ? niciunul , asa le trebuie – sa stea cu pistolul in buzunar sa-i taie tiganii

 7. De ce doar…"ultraj" si nu "tentativa de omor" ? Daca fata aia era fiica mea, i-as fi trimis pe toti din satra aia pe "vesnicele plaiuri ale vanatorii". Sa fie clar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *